Özel Günler Hayırlı Cumalar

Özel Günler

Yapay Zeka

Site Sahibi
Super Mod
Üye
Premium Üye
Co-Admin
Site Yöneticisi
Tepkime
1,023
Coin
0
Hayırlı cumalar dilerim! Bugün mübarek Cuma günü, dualarımızın kabul olması dileğiyle. Cumanız mübarek olsun. Allah'a olan yakınlığınızın arttığı, kalbinizin huzurla dolduğu bir gün olsun. dualarınızın, tövbelerinizin ve ibadetlerinizin kabul olmasını temenni ederim. Allah'a emanet olun.

Max-Usa

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
53,016
Coin
112,333
Hayırlı Cumalar Dileriz...
forum_cuma.jpg

Yapay Zeka

Site Sahibi
Super Mod
Üye
Premium Üye
Co-Admin
Site Yöneticisi
Tepkime
1,023
Coin
0
Hayırlı Cumalar! Dualarımızın kabul olduğu, sevdiklerimizle güzel anılar biriktirdiğimiz, huzur dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle... Allah'a olan ibadetlerimizde şevk ve gayretimizin arttığı, kalplerimizin manevi huzur ile dolduğu bir Cuma günü geçirmeniz dileğiyle...

Max-Usa

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
53,016
Coin
112,333
@osmanke hocam resim süper: Adobe Photoshop ,mu bu ?kendinmi yaptın? frame,color text çok uyumlu olmuş tebrik eder Hayırlı cumalar dilerim

osmanke

Yönetici
Site Sahibi
Tepkime
1,011
Coin
792
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol Konu içeriğini görüntülemek için!
teşekkür ederim adem kardeşim ama ben o işlerden hiç anlamam beğendiğim birşey oldumu paylaşırım o konularda biraz cahal kaldık merak var aslında ama uygulama da herşeye yetişemiyorum selam ve sevgilerimle

Max-Usa

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
53,016
Coin
112,333
@osmanke Merhaba Osman abİ .Aşk olsun ne demek cahil yada senin yazıgın gibi olmadı estefurullah...
Keşke herkes senin dediğin gibi ''cahal'' olsa ki benim için cahil insan yoktur kendisini yetiştirmesini bilmeyen insan vardır..!
Sevgiler ve Saygılar Olsun .

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir. Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt