Hazır Kekle Tiramisu Tanımı İçin Malzemeler
1 paket hazır pastaban yani hazır pasta keki
Keki ıslatmak için 1.5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı neskafe
3 yemek kaşığı şeker
Kreması için;
3 bardak süt
1 adet yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
Yarım bardak şeker
1 paket vanilya
1 kutu labne 200 yada 300 gr
1 yemek kaşığı kakao
Hazır Kekle Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle kremanın gereçlerini hazırlayalım bir tencereye evvel kuru materyalleri koyalım un, nişasta, yumurta sarısı sütü azar azar ek edelim, süratlice karıştıralım topaklanma olmasın.
Sonra şekerimizi ilave edelim onu da karıştırıp tenceremizi ocağımıza alalım, daima karıştırarak kremayı pişirelim. Göz göz olduğunda vanilyamızı ek edelim bir iki dakika pişirelim.
Un kokusu çıktıktan sonra ocağımızı kapalım kremamızı diğer bir kaba alıp, soğutalım. Soğuyan kremaya labne peyniri ek edelim mikserle ipek üzere oluncaya kadar çırpalım.
Sıra geldi pastamızı birleştirmeye birinci evvel kekimizi uygun bir tabağa alalım hazırladigimiz sütlü neskafe ve şeker karışımıyla ıslatalım.
Kremamızın yarısını kekin üzerine yayalım sonra ikinci katı koyalım yeniden üzerine kalan kremayı sürelim ben sıkma torbasıyla sıktım kremayı siz nasıl isterseniz o denli yapın.
Biraz dinlendirelim pastamızı en son üzerine bir süzgeç yardımıyla kakao serpelim bir kaç saat buz dolabında dinlendikten sonra servise hazır. Herkese afiyet olsun.
Hazır Kekle Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 paket hazır pastaban yani hazır pasta keki
Keki ıslatmak için 1.5 su bardağı süt
1 yemek kaşığı neskafe
3 yemek kaşığı şeker
Kreması için;
3 bardak süt
1 adet yumurta sarısı
2 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı nişasta
Yarım bardak şeker
1 paket vanilya
1 kutu labne 200 yada 300 gr
1 yemek kaşığı kakao
Hazır Kekle Tiramisu Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle kremanın gereçlerini hazırlayalım bir tencereye evvel kuru materyalleri koyalım un, nişasta, yumurta sarısı sütü azar azar ek edelim, süratlice karıştıralım topaklanma olmasın.
Sonra şekerimizi ilave edelim onu da karıştırıp tenceremizi ocağımıza alalım, daima karıştırarak kremayı pişirelim. Göz göz olduğunda vanilyamızı ek edelim bir iki dakika pişirelim.
Un kokusu çıktıktan sonra ocağımızı kapalım kremamızı diğer bir kaba alıp, soğutalım. Soğuyan kremaya labne peyniri ek edelim mikserle ipek üzere oluncaya kadar çırpalım.
Sıra geldi pastamızı birleştirmeye birinci evvel kekimizi uygun bir tabağa alalım hazırladigimiz sütlü neskafe ve şeker karışımıyla ıslatalım.
Kremamızın yarısını kekin üzerine yayalım sonra ikinci katı koyalım yeniden üzerine kalan kremayı sürelim ben sıkma torbasıyla sıktım kremayı siz nasıl isterseniz o denli yapın.
Biraz dinlendirelim pastamızı en son üzerine bir süzgeç yardımıyla kakao serpelim bir kaç saat buz dolabında dinlendikten sonra servise hazır. Herkese afiyet olsun.
Hazır Kekle Tiramisu Tanımı Fotoğraflı Yapılışı