Son konular

Her Öğünde Tüketebileceğiniz Sarımsaklı Ekmekler

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,938
Her Öğünde Tüketebileceğiniz Sarımsaklı Ekmekler Tanımı İçin Malzemeler
1 adet bayat ekmek
1 kase kaşar rendesi
1 tutam maydanoz
Sosu için;
Yarım çay bardağından biraz fazla zeytinyağ
1 dolu çay kaşığı kuru fesleğen
1 çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı kırmızı toz biber
1 büyük diş sarımsak (küçükse 2)

Her Öğünde Tüketebileceğiniz Sarımsaklı Ekmekler Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce ekmeği ortadan keselim.
Bir kasede tüm sos gereçlerini ekleyerek karıştıralım.
Fırça ile sosumuzu tüm ekmeklerin iç yüzeyini ıslatacak biçimde sürelim.
Ardından üzerine kaşar rendesini ekleyelim.
En son ince kıyılmış maydanozları da ek ederek evvelden ısıtılmış 200 derece fırında kaşarlar eriyene kadar pişirelim.
Afiyetler dilerim

@secilinn_mutfagi.

Her Öğünde Tüketebileceğiniz Sarımsaklı Ekmekler Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Kahvaltılık Çıtır Çıtır Sarımsaklı Ekmekler Tanımı İçin Malzemeler 13 adet ekmek (istediğiniz her ekmek olur ben bayat ekmeklerimi değerlendirdim.) 1 tatlı kaşığı tereyağı Yarım çay bardağı zeytinyağı 1 yemek kaşığı labne peyniri 3 diş sarımsak Kaşar peyniri rendesi (100gr) 5-6 kol maydanoz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru
Sarımsaklı Ekmek Tarifi İçin Malzemeler Dilimlenmiş bayt ekmeklerimiz 1 yemek kaşığı tereyağ(oda ısısında olmalı) Yarım çay bardağı sıvı yağ 3 diş sarımsak(ezilmiş olmalı) Küçük bir tutam maydanoz 1 çay kaşığı tuz 1 tatlı kaşığı kekik Küçük bir kase kaşar rendesi Sarımsaklı Ekmek Tarifi Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
14
  • Soru
Sarımsaklı Ekmekler (Mis Gibi) Tarifi İçin Malzemeler Hamuru için: 1 çay bardağı ılık su 1 çay bardağı ılık süt 2 yemek kaşığı zeytinyağı 7-8 gram yaş maya (1 tatlı kaşığı kadar) 1 ,5 çay kaşığı tuz 3 ,5 su bardağı un (200 ml) Sosu için : 1 demet maydanoz 5-6 diş sarımsak 1 çimdik tuz 1 çimdik...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Sarımsaklı Peynirli Ekmekler Tanımı İçin Materyaller Hamuru için 400-450 gram gram un (miktarı değişebilir) 1 paket kabartma tozu 500 gram quark (Süzme yoğurt ve ya labne peyniride kullanabilirsiniz) Yarım tatlı kaşığı tuz 3 yemek kaşığı zeytin yağı İç harcı için Mozzarella rendesi Kaşar...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Sarımsaklı Ekmek Tanımı İçin Gereçler Bayatlayan ekmekler nasıl en hoş kıymetlendirilir? işte bu türlü Ekmek Sarımsaklı sos için: 10-15 diş sarımsak 50 gram tereyağı Tuz Karabiber Fesleğen kekik Üzeri için: Kaşar peyniri Sarımsaklı Ekmek Tanımı Yapılışı Not EkleTanımı Yazdır Bayatlayan...
Cevaplar
0
Görüntüleme
10
Üst Alt