Hindistan Cevizli Bounty Pasta Tanımı İçin Materyaller
Brownie İçin
3 adet yumurta
170g şeker (1 su bardağından 1 parmak eksik)
110 gram un (1 su bardağından 1 parmak eksik)
1 fiske tuz
40g kakao (yarım su bardağından az)
220g bitter çikolata
160 gram tereyağı
Kreması İçin
500 ml süt (2 buçuk su bardağı)
120 gram şeker (1 su bardağından 2 parmak eksik)
90g irmik (9 yemek kaşığı)
200g hindistan cevizi (2 su bardağından biraz az)
70 gram tereyağı
1 paket vanilya
Üzeri İçin
Bitter çikolata
Hindistan Cevizli Bounty Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel brownie hazırlanır. Çikolata ve tereyağı benmari tarzı eritilir.
Karıştırma kabına yumurta ve şeker mikser ile köpükler oluşana kadar çırpılır. Erimiş çikolata eklenir ve güzelce çırpılır.
Sonra kakao, tuz ve un ek edilir çırpmaya devam edilir. Kelepçeli kalıbın alt kısmına yağlı kağıt serilir.
Hamur bu kalıba boşaltılır ve evvelce 175 derecede ısınmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirilir.
Hindistan cevizli kısım için evvel tencereye süt alınır ve kaynatılır. Üzerine şeker, irmik, vanilya ve tereyağı ek ederek karıştırılır.
Ocağın altı kısılır ve hindistan cevizi ekledikten sonra tekrar karıştırılır. Bekledikçe irmik şişecek ve kıvam alacaktır.
Sonra ocağı kapatıp soğumaya bırakılır.
Brownie piştikten sonra soğutulur. Üzerine hindistan cevizli karışım yayılır. Ben üzerini süslemek için bu karışımdan bir kase ayırdım top biçiminde yuvarlayıp içine fındık koydum raffaello yaptım Pasta buzdolabında 2 saat soğutulur.
En son bitter çikolata eritilir ve üzerine halka halinde sıkılır. Deneyeceklere afiyet olsun
Brownie İçin
3 adet yumurta
170g şeker (1 su bardağından 1 parmak eksik)
110 gram un (1 su bardağından 1 parmak eksik)
1 fiske tuz
40g kakao (yarım su bardağından az)
220g bitter çikolata
160 gram tereyağı
Kreması İçin
500 ml süt (2 buçuk su bardağı)
120 gram şeker (1 su bardağından 2 parmak eksik)
90g irmik (9 yemek kaşığı)
200g hindistan cevizi (2 su bardağından biraz az)
70 gram tereyağı
1 paket vanilya
Üzeri İçin
Bitter çikolata
Hindistan Cevizli Bounty Pasta Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci evvel brownie hazırlanır. Çikolata ve tereyağı benmari tarzı eritilir.
Karıştırma kabına yumurta ve şeker mikser ile köpükler oluşana kadar çırpılır. Erimiş çikolata eklenir ve güzelce çırpılır.
Sonra kakao, tuz ve un ek edilir çırpmaya devam edilir. Kelepçeli kalıbın alt kısmına yağlı kağıt serilir.
Hamur bu kalıba boşaltılır ve evvelce 175 derecede ısınmış fırında yaklaşık 30 dakika pişirilir.
Hindistan cevizli kısım için evvel tencereye süt alınır ve kaynatılır. Üzerine şeker, irmik, vanilya ve tereyağı ek ederek karıştırılır.
Ocağın altı kısılır ve hindistan cevizi ekledikten sonra tekrar karıştırılır. Bekledikçe irmik şişecek ve kıvam alacaktır.
Sonra ocağı kapatıp soğumaya bırakılır.
Brownie piştikten sonra soğutulur. Üzerine hindistan cevizli karışım yayılır. Ben üzerini süslemek için bu karışımdan bir kase ayırdım top biçiminde yuvarlayıp içine fındık koydum raffaello yaptım Pasta buzdolabında 2 saat soğutulur.
En son bitter çikolata eritilir ve üzerine halka halinde sıkılır. Deneyeceklere afiyet olsun