Hurmalı Körili Nefis Meze Tanımı İçin Malzemeler
10-12 hurma (büyüklüğüne göre)
1 paket labne peyniri
200 gram süzme yoğurt (Almanyadakiler schmand kulanın)- 200 ml bir su bardağı yeterli
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
2 tatlı kaşığı köri
Tuz
Hurmalı Körili Nefis Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyalleri robottan geçiriyoruz.
Köri ve sarımsağı ve tuzu damak zevkinize nazaran ayarlayın.
Biraz zorlanacak olursa robot kenarları kaşık yardımıyla orta sıra robotun bıçaklarına yanlışsız toparlayın.
Buzdolabında ağzı kapalı biçimde 2-3 gün dayanacaktır.
Afiyet bal şeker olsun.
Hurmalı Körili Nefis Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
10-12 hurma (büyüklüğüne göre)
1 paket labne peyniri
200 gram süzme yoğurt (Almanyadakiler schmand kulanın)- 200 ml bir su bardağı yeterli
1 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı kırmızı toz biber
2 tatlı kaşığı köri
Tuz
Hurmalı Körili Nefis Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm materyalleri robottan geçiriyoruz.
Köri ve sarımsağı ve tuzu damak zevkinize nazaran ayarlayın.
Biraz zorlanacak olursa robot kenarları kaşık yardımıyla orta sıra robotun bıçaklarına yanlışsız toparlayın.
Buzdolabında ağzı kapalı biçimde 2-3 gün dayanacaktır.
Afiyet bal şeker olsun.
Hurmalı Körili Nefis Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı