Resimli İc Pilavlı Biftek Sarma Tarifi
İc Pilavlı Biftek Sarma nasıl yapılır
Malzemeler
1 kg biftek
12 su bardağı pirinc
3 soğan
1 corba kaşığı fıstık
1 corba kaşığı kuş uzumu
1 kup şeker
zeytinyağı
yenibahar
tuz
sarımsak imagesicpilavlibifteksarmatarifiresimli5ad421846b064
Hazırlanışı
Etler bir gece onceden zeytinyağı, soğan, sarımsak, karabiber ve tuz karışımında bekletilir Bir tencereye yağ koyulur ve soğanlar kavrulur İcine fıstık ve kuş uzumu atılır Yıkanmış pirinc eklenir ve karıştırılır Baharatları da atılarak biraz diri olarak pişirilir
Hazırlanan bu ic etlerin icine koyulur ve sarılır Bunlar bir tepsiye dizilir ve tepsini ustu folyo ile kapatılır, 200 derecede etler pişirilir
İc Pilavlı Biftek Sarma nasıl yapılır
Malzemeler
1 kg biftek
12 su bardağı pirinc
3 soğan
1 corba kaşığı fıstık
1 corba kaşığı kuş uzumu
1 kup şeker
zeytinyağı
yenibahar
tuz
sarımsak imagesicpilavlibifteksarmatarifiresimli5ad421846b064
Hazırlanışı
Etler bir gece onceden zeytinyağı, soğan, sarımsak, karabiber ve tuz karışımında bekletilir Bir tencereye yağ koyulur ve soğanlar kavrulur İcine fıstık ve kuş uzumu atılır Yıkanmış pirinc eklenir ve karıştırılır Baharatları da atılarak biraz diri olarak pişirilir
Hazırlanan bu ic etlerin icine koyulur ve sarılır Bunlar bir tepsiye dizilir ve tepsini ustu folyo ile kapatılır, 200 derecede etler pişirilir