İftar Sofrasının Yıldızı Olacak Dr. Oetker Muzlu Pudingli Cheesecake Görünümlü Tatlı Tanımı İçin Malzemeler
Tabanı için;
2 paket burçak bisküvi
100 gram tereyağı
Tavuk göğsü için;
1 litre süt
150 gram tereyağı yada margarin
1 su bardağı un
1.5 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
Üst kısmı için;
1 paket muzlu Dr. Oetker puding (siz istediğinizi yapabilirsiniz)
2.5 su bardağı süt
İftar Sofrasının Yıldızı Olacak Dr. Oetker Muzlu Pudingli Cheesecake Görünümlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bisküvilerimizi robotta toz haline getirip erittiğimiz tereyağı ile karıştırıp kalıbımıza bastırarak yerleştiriyoruz.
Diğer gereçleri pişirene kadar buzlukta bekletiyoruz.
Yağ ve unu pembeleşene kadar karıştırıyoruz.
Daha sonra sütü ve şekeri ekleyip yoğunlaşıp göz göz olana kadar karıştırmaya devam ediyoruz.
Son olarak vanilyasını da ekleyip ocaktan alıyoruz.
İlk sıcağı çıktıktan sonra kalıba bisküvilerin üzerine döküyoruz.
Puding için süt ve pudingi tencereye alıp yoğunlaşana kadar karıştırıp ocaktan alıyoruz tavuk göğsümüzün üzerine döküp yayıyoruz.
Sıcaklığı çıkınca dolapta bir kaç saat soğutuyoruz.
Servis edeceğiniz vakit kalıbı çıkarıp üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma bahtı yakala.
İftar Sofrasının Yıldızı Olacak Dr. Oetker Muzlu Pudingli Cheesecake Görünümlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Tabanı için;
2 paket burçak bisküvi
100 gram tereyağı
Tavuk göğsü için;
1 litre süt
150 gram tereyağı yada margarin
1 su bardağı un
1.5 su bardağı toz şeker
1 paket vanilya
Üst kısmı için;
1 paket muzlu Dr. Oetker puding (siz istediğinizi yapabilirsiniz)
2.5 su bardağı süt
İftar Sofrasının Yıldızı Olacak Dr. Oetker Muzlu Pudingli Cheesecake Görünümlü Tatlı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bisküvilerimizi robotta toz haline getirip erittiğimiz tereyağı ile karıştırıp kalıbımıza bastırarak yerleştiriyoruz.
Diğer gereçleri pişirene kadar buzlukta bekletiyoruz.
Yağ ve unu pembeleşene kadar karıştırıyoruz.
Daha sonra sütü ve şekeri ekleyip yoğunlaşıp göz göz olana kadar karıştırmaya devam ediyoruz.
Son olarak vanilyasını da ekleyip ocaktan alıyoruz.
İlk sıcağı çıktıktan sonra kalıba bisküvilerin üzerine döküyoruz.
Puding için süt ve pudingi tencereye alıp yoğunlaşana kadar karıştırıp ocaktan alıyoruz tavuk göğsümüzün üzerine döküp yayıyoruz.
Sıcaklığı çıkınca dolapta bir kaç saat soğutuyoruz.
Servis edeceğiniz vakit kalıbı çıkarıp üzerini dilediğiniz üzere süsleyebilirsiniz. Deneyeceklere afiyet olsun
Bu tanım Dr. Oetker pudingli tarifler yarışına katılmıştır. Sen de katıl ödül kazanma bahtı yakala.
İftar Sofrasının Yıldızı Olacak Dr. Oetker Muzlu Pudingli Cheesecake Görünümlü Tatlı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı