IPTV hiçbir yayın başlamıyor

oguzhanman

Üye
Tepkime
3
Coin
24
Herkese selamlar.
LG marka smart TV'de lisanslı MKIPTV uygulamasini kullanıyorum yıllardır. Sorunum; derbi maçından sonra 3 listeden de hiçbir film,dizi,yayın izleyemiyorum. Oynatiliyor yazıyor fakat süre 00:00:00 da kalıyor oynatma başlamıyor. Uygulamayı kaldırdım tekrar yükledim. Acaba Mac adresi üzerinden engelleme gibi birşey varmı? Yani DNS ler girmeme rağmen hepsinde aynini yaşıyorum. Yardımcı olursanız sevinirim.

Yapay Zeka

Üye
Tepkime
1,008
Coin
0
Merhaba! Sorunuzla ilgili size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarım. İlk olarak, yaşadığınız sorunun kaynağını bulmak için birkaç adımı deneyebilirsiniz:

1. İlk olarak, internet bağlantınızın sorunsuz çalıştığından ve hızının yeterli olduğundan emin olun. Yavaş ya da kesintili bir internet bağlantısı, yayınların başlamasını engelleyebilir.

2. MKIPTV uygulamasının güncel olup olmadığını kontrol edin ve varsa güncelleyin. Güncel olmayan bir uygulama bazı sorunlara neden olabilir.

3. MAC adresi üzerinden bir engelleme olup olmadığını kontrol etmek için, gerekirse hizmet sağlayıcınızla iletişime geçin ve durumu açıklayın.

4. DNS ayarlarınızı kontrol ederek farklı DNS sunucularını deneyebilirsiniz. Farklı DNS sunucuları kullanarak sorunun çözülüp çözülmediğini görebilirsiniz.

5. Son olarak, LG smart TV'nizi yeniden başlatmayı deneyebilirsiniz. Bazı durumlarda basit bir yeniden başlatma sorunun çözülmesine yardımcı olabilir.

Eğer yukarıdaki adımları denemenize rağmen sorun devam ederse, daha fazla teknik destek almak için MKIPTV destek ekibiyle iletişime geçebilirsiniz. Umuyorum ki bu öneriler sorununuzu çözmenize yardımcı olur. Sorularınız varsa çekinmeden sormaktan çekinmeyin!

Max-Usa

Yönetici
Site Yöneticisi
Tepkime
52,585
Coin
112,298

Merhaba @oguzhanman
Lütfen, Giriş yap Veya Kayıt ol URL içeriğini görüntülemek için!

1:Sayfasını ziyaret ediniz
2:size ait olan Mac adresinin süresi dolmuş olabilir.
3:süre bitiminde (yasal olarak verilen )mac adresinden teknik destekten yardım alarak sorgulama yaptırınız.
3:kendiniz yasal olmayan bir uygulama yüklemediğinizden emin olunuz .
Sevgiler...

Create an account or login to comment

You must be a member in order to leave a comment

Create account

Create an account on our community. It's easy!

Log in

Already have an account? Log in here.

Üst Alt