İrmik Tatlısı Tanımı İçin Gereçler
5 su bardağı süt
10 yemek kaşığı irmik
8 yemek kaşığı şeker
1 adet vanilya
100 gram tereyağı yahut margarin
Üzeri için
Krem şanti
Hindistan cevizi
İrmik Tatlısı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Süt, şeker ve irmiği daima karıştırarak koyu kıvamlı muhallebi üzere pişirin.
Ocağın altını kapatınca vanilyasını ve yağını ek edin.
İstediğiniz bir kalıba yerleştirin.
İrmik tatlınızın üzerini krem şanti ile süsleyip oda sıcaklığında soğumasını bekleyip üzerine hindistan cevizi serpiyoruz.
5 su bardağı süt
10 yemek kaşığı irmik
8 yemek kaşığı şeker
1 adet vanilya
100 gram tereyağı yahut margarin
Üzeri için
Krem şanti
Hindistan cevizi
İrmik Tatlısı Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Süt, şeker ve irmiği daima karıştırarak koyu kıvamlı muhallebi üzere pişirin.
Ocağın altını kapatınca vanilyasını ve yağını ek edin.
İstediğiniz bir kalıba yerleştirin.
İrmik tatlınızın üzerini krem şanti ile süsleyip oda sıcaklığında soğumasını bekleyip üzerine hindistan cevizi serpiyoruz.