Son konular

İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali)

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali) Tanımı İçin Materyaller
250 gram haşlanmış işkembe
1 adet soğan
2 diş sarımsak
3 adet domates
Sıvı yağ
Pul biber
Karabiber
Tuz

İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle soğan ve sarımsakları ince ince doğruyoruz.
Tavaya sıvı yağ koyup ısıtıyoruz.
Soğan ve sarımsakları tavaya alıp kavuruyoruz.
Daha sonra işkembeleri koyup yeterlice kavuruyoruz.
Domateslerin kabuklarını soyup ince uzun bir formda doğruyoruz.
Doğradığımız domatesleri tavaya koyup tuz pul biber ve karabiberi ekleyip kapağını kapatıyoruz.
Domatesler suyunu salıp biraz çektikten sonra altını kapatıp servis edebiliriz
İşkembe Sote (İşkembenin En Lezzetli Hali) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt