Ispanak Çorbası Tanımı İçin Gereçler
2 çorba kasesi kesilmiş ıspanak
1 tane soğan
Göz kararı tuz
Sıvı yağ
1,5 çay tabağı pirinç
Pul biber
Salça
Nane
Varsa et suyu
Şayet ekşi seviyorsanız limon sıkın eksiği sevenler için hakikaten hoş oluyor
Ispanak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Selamün aleyküm arkadaşlar bugün sizlere ıspanak çorbası tanımı yaptım ıspanağı sevenler için hakikaten hoş bir çorba oluyor hem sağlıklı hem kolay hem de lezzetli.
Öncelikle tencereye sıvı yağ koyup kızarmaya bırakın ve küçük kestiğimiz soğanı koyup kavurun.
Üzerine öbür gereçleri de ekleyip karıştırın kaynayan suyu ekleyin.Ben yaklaşık bir saate yakın bıraktım.
Piştikten sonra sıcak sıcak servis yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun. Arkadaşlar ben suyu ekleyince ölçüsüne dikkat etmedim yani tam olarak ölçüsünü bilmiyorum onun için siz evvel az koyun daha sonra şayet az olduğunu fark ederseniz suyunu denetimi bir halde çoğaltabilirsiniz.
Ispanak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 çorba kasesi kesilmiş ıspanak
1 tane soğan
Göz kararı tuz
Sıvı yağ
1,5 çay tabağı pirinç
Pul biber
Salça
Nane
Varsa et suyu
Şayet ekşi seviyorsanız limon sıkın eksiği sevenler için hakikaten hoş oluyor
Ispanak Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Selamün aleyküm arkadaşlar bugün sizlere ıspanak çorbası tanımı yaptım ıspanağı sevenler için hakikaten hoş bir çorba oluyor hem sağlıklı hem kolay hem de lezzetli.
Öncelikle tencereye sıvı yağ koyup kızarmaya bırakın ve küçük kestiğimiz soğanı koyup kavurun.
Üzerine öbür gereçleri de ekleyip karıştırın kaynayan suyu ekleyin.Ben yaklaşık bir saate yakın bıraktım.
Piştikten sonra sıcak sıcak servis yapabilirsiniz. Şimdiden afiyet olsun. Arkadaşlar ben suyu ekleyince ölçüsüne dikkat etmedim yani tam olarak ölçüsünü bilmiyorum onun için siz evvel az koyun daha sonra şayet az olduğunu fark ederseniz suyunu denetimi bir halde çoğaltabilirsiniz.
Ispanak Çorbası Tanımı Fotoğraflı Yapılışı