Son konular

Ispanak Graten

SoruCevap

Yeni Üye
Çözümler
1
Tepkime
57
Yaş
36
Coin
256,936
Ispanak Graten Tanımı İçin Malzemeler
1 kg ıspanak
1 adet soğan
1 adet patates
1 tatlı kaşığı domates salçası
Tuz
Karabiber
Sıvı yağ
Beşamel sosu için;
2 yemek kaşığı un
2 yemek kaşığı tereyağı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 su bardağı süt
Tuz
Karabiber
Üzeri için;
Kaşar peyniri

Ispanak Graten Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Ispanağı yıkayın ve doğrayın.
İlk olarak tenceremize biraz sıvı yağ alıp evvel soğan ekleyip kavuruyoruz.
Sonra patatesleri çok ince küp küp doğrayıp ekliyoruz .
Salçamızı ekliyoruz kavuruyoruz.
Yağladığımız borcama alıyoruz.
Beşamel sosu yağımızı tencereye alıp unu kavurup üzerine sütü yavaşça açarak ekliyoruz ve hazırlıyoruz.
Borcamdaki ıspanak harcımızın üzerine ekliyoruz .
Son olarak rendelediğimiz kaşarlarıda ekledik mi 180 derece fırında kaşarlar kızarana kadar pişirelim.
Mutlu sona kavuşup afiyetle yiyoruz enfestoo deneyin ve benimle paylaşmayı unutmayın lütfen .

Ispanak Graten Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt