Ispanak Kavurma Tanımı İçin Gereçler
500 gram ıspanak
1 adet soğan
1/2 (yarım) çay bardağı su
3 diş sarımsak
Tuz, karabiber
Zeytinyağı
Ispanak Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Ispanaklarlı yıkayalım pak olana denk.
Yarım çay bardakı su ek edelim, büyük bir tencereye ıspanakları ekleyip (harlamadan) hafif hafif kavuralım.
Tencereden ıspanakları alalım.
Tıpkı tencereye soğan ve zeytinyağı ek edelim.
Soğanları pembeleşinceye kadar kavuralım.
Soğanların üzerine ıspanakları koyup, tuz, karabiber ekleyelim.
Sarımsakları ezip ek edip karıştıralım.
Afiyet olsun….
İsteye nazaran: yoğurtlu sarımsak yahut yumurta üzerine konulabilir….
Ispanak Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
500 gram ıspanak
1 adet soğan
1/2 (yarım) çay bardağı su
3 diş sarımsak
Tuz, karabiber
Zeytinyağı
Ispanak Kavurma Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Ispanaklarlı yıkayalım pak olana denk.
Yarım çay bardakı su ek edelim, büyük bir tencereye ıspanakları ekleyip (harlamadan) hafif hafif kavuralım.
Tencereden ıspanakları alalım.
Tıpkı tencereye soğan ve zeytinyağı ek edelim.
Soğanları pembeleşinceye kadar kavuralım.
Soğanların üzerine ıspanakları koyup, tuz, karabiber ekleyelim.
Sarımsakları ezip ek edip karıştıralım.
Afiyet olsun….
İsteye nazaran: yoğurtlu sarımsak yahut yumurta üzerine konulabilir….
Ispanak Kavurma Tanımı Fotoğraflı Yapılışı