Ispanak Yemeği Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo ıspanak
Yarım su bardağı pirinç
Yarım su bardağı bulgur
1 baş soğan
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Üzerini geçecek kadar su
Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak ıspanaklarımızı güzelce yıkıyoruz bol suda yıkıyoruz. Ondan sonra ince ince doğruyoruz, ıspanaklarımızı ve tekrar yıkamaya devam ediyoruz.
Ardından soğanımızı ince ince olacak formda kıyıyoruz, kavurmaya devam edip, yarım su bardağı pirinç yarım su bardağı bulguru güzelce yıkıyoruz.
Kavrulan soğanlarımızı içine salçamızı atıyoruz. Akabinde pirincimizi bulgurumuzu güzelce kavuruyoruz.
Ardından ıspanaklarımızı atıyoruz üzerini geçecek kadar su ek ediyoruz sonra tuzunu atıyoruz suyu az gelirse ek edilebilirsiniz pişmeye bırakıyoruz. Herkese afiyet olsun
Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo ıspanak
Yarım su bardağı pirinç
Yarım su bardağı bulgur
1 baş soğan
1 yemek kaşığı salça
Tuz
Üzerini geçecek kadar su
Ispanak Yemeği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak ıspanaklarımızı güzelce yıkıyoruz bol suda yıkıyoruz. Ondan sonra ince ince doğruyoruz, ıspanaklarımızı ve tekrar yıkamaya devam ediyoruz.
Ardından soğanımızı ince ince olacak formda kıyıyoruz, kavurmaya devam edip, yarım su bardağı pirinç yarım su bardağı bulguru güzelce yıkıyoruz.
Kavrulan soğanlarımızı içine salçamızı atıyoruz. Akabinde pirincimizi bulgurumuzu güzelce kavuruyoruz.
Ardından ıspanaklarımızı atıyoruz üzerini geçecek kadar su ek ediyoruz sonra tuzunu atıyoruz suyu az gelirse ek edilebilirsiniz pişmeye bırakıyoruz. Herkese afiyet olsun
Ispanak Yemeği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı