Ispanaklı Peynir Dolgulu Makarna Tanımı İçin Gereçler
200g midye makarna
İç harcı için;
350 gram taze ıspanak
1 adet soğan
2 küçük diş sarımsak
3-4 yemek kaşığı zeytinyağ
Tuz
Karabiber
Kavrulmuş ıspanağa soğuduktan sonra
Ek edilecek gereçler:
3-4 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
3 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse)
Sosu için;
200gr domates konservesi
3-4 yemek kaşığı su
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Üzerine;
Bol kaşar peyniri
Ispanaklı Peynir Dolgulu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak ıspanakları güzelce yıkayıp, suyunu süzdürün, akabinde ıspanakları kaba kaba doğrayın.
Bir tavaya küçük küçük doğranmış soğan ve sarımsakları ek edin, rengi dönene kadar kavurun. Akabinde ıspanakları ek edin. Tuz ve karabiber ek ettikten sonra suyunu çekene kadar kavurun soğumaya bırakın.
Midye makarnaları olağan makarna pişirir üzere yalnızca bir tık daha az pişirin.
Ispanaklar büsbütün soğuduktan sonra üzerine labne peyniri ve rendelenmiş kaşar ek edin karıştırın fırın kabına domates konservesini ek edin. Üzerine zeytinyağ biraz su tuz ve karabiber ek edin karıştırın.
Haşlanmış olan makarnaların içine küçük bir kaşık ile ıspanaklı iç harcını doldurun ve domates sosun üzerine dizin en son üzerine bol kaşar ek edin.
180 derece ayarda peynirler kızarana kadar pişirin afiyet olsun.
Ispanaklı Peynir Dolgulu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
200g midye makarna
İç harcı için;
350 gram taze ıspanak
1 adet soğan
2 küçük diş sarımsak
3-4 yemek kaşığı zeytinyağ
Tuz
Karabiber
Kavrulmuş ıspanağa soğuduktan sonra
Ek edilecek gereçler:
3-4 yemek kaşığı rendelenmiş kaşar
3 yemek kaşığı labne peyniri (frischkäse)
Sosu için;
200gr domates konservesi
3-4 yemek kaşığı su
4-5 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
Üzerine;
Bol kaşar peyniri
Ispanaklı Peynir Dolgulu Makarna Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Birinci olarak ıspanakları güzelce yıkayıp, suyunu süzdürün, akabinde ıspanakları kaba kaba doğrayın.
Bir tavaya küçük küçük doğranmış soğan ve sarımsakları ek edin, rengi dönene kadar kavurun. Akabinde ıspanakları ek edin. Tuz ve karabiber ek ettikten sonra suyunu çekene kadar kavurun soğumaya bırakın.
Midye makarnaları olağan makarna pişirir üzere yalnızca bir tık daha az pişirin.
Ispanaklar büsbütün soğuduktan sonra üzerine labne peyniri ve rendelenmiş kaşar ek edin karıştırın fırın kabına domates konservesini ek edin. Üzerine zeytinyağ biraz su tuz ve karabiber ek edin karıştırın.
Haşlanmış olan makarnaların içine küçük bir kaşık ile ıspanaklı iç harcını doldurun ve domates sosun üzerine dizin en son üzerine bol kaşar ek edin.
180 derece ayarda peynirler kızarana kadar pişirin afiyet olsun.
Ispanaklı Peynir Dolgulu Makarna Tanımı Fotoğraflı Yapılışı