Ispanaklı Sosisli Milfoy Nasıl Yapılır
Ispanaklı Sosisli Milfoy resimli tarif
Resimli Ispanaklı Sosisli Milfoy Tarifi
Ispanaklı Sosisli Milfoy Yapılışı
imagesispanaklisosislimilfoytarifiresimli5ad451437c7f6
ISPANAKLI SOSİSLİ MİLFOY
Malzemer
Harcı İcin:
500 g ıspanak
4 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour
3 adet sosis
3 diş sarımsak
1 adet domates
Tuz ve karabiber
Hamuru İcin:
10 adet milfoy
1 su bardağı rendelenmiş kaşar
1 adet yumurta
1 cimdik tuz
Hazırlanışı
1 Taze ıspanakları ayıklayıp, kıyın Taze ıspanak yerine dondurulmuş ıspanakta kullanabilirsiniz
2 Sosisleri halka halka doğrayın
3 Sarımsakları ayıklayıp kıyın
4 Domateslerin kabuklarını soyup kup kup doğrayın
5 Yayvan bir tencerede Sana Crème Bonjour kızdırıp, icine doğranmış sosisleri ilave edip kavurun
6 Sosisler renk aldıktan sonra ıspanakları ekleyip kavurmaya devam edin
7 En son olarak harcın icine doğranmış domatesleri, kıyılmış sarımsakları, tuz ve karabiberi ekleyip bir taşım pişirdikten sonra harcı yayvan kaba alıp soğutun
8 Mifoyleri buzluktan cıkarıp tezgahın uzerinde 5 dakika bekletip cozdurun Milfoy hamurunun uzerine once rendelenmiş kaşarı koyup, sonra uzerine soğumuş ıspanaklı harctan koyun
9 Hamuru bohca yapar gibi kapatın Sonra boreklere yuvarlak talaş boreği gibi elinizle şekil verip Sana ile yağladığınız tepsiye dizin Boreklerin uzerine bir fırca yardımıyla cırpılmış yumurtayı surup, uzerlerine tuz serpin Onceden 200 derecede ısıttığınız fırında uzerleri kızarana kadar pişirip sıcak olarak servis edin
Ispanaklı Sosisli Milfoy resimli tarif
Resimli Ispanaklı Sosisli Milfoy Tarifi
Ispanaklı Sosisli Milfoy Yapılışı
imagesispanaklisosislimilfoytarifiresimli5ad451437c7f6
ISPANAKLI SOSİSLİ MİLFOY
Malzemer
Harcı İcin:
500 g ıspanak
4 yemek kaşığı Sana Crème Bonjour
3 adet sosis
3 diş sarımsak
1 adet domates
Tuz ve karabiber
Hamuru İcin:
10 adet milfoy
1 su bardağı rendelenmiş kaşar
1 adet yumurta
1 cimdik tuz
Hazırlanışı
1 Taze ıspanakları ayıklayıp, kıyın Taze ıspanak yerine dondurulmuş ıspanakta kullanabilirsiniz
2 Sosisleri halka halka doğrayın
3 Sarımsakları ayıklayıp kıyın
4 Domateslerin kabuklarını soyup kup kup doğrayın
5 Yayvan bir tencerede Sana Crème Bonjour kızdırıp, icine doğranmış sosisleri ilave edip kavurun
6 Sosisler renk aldıktan sonra ıspanakları ekleyip kavurmaya devam edin
7 En son olarak harcın icine doğranmış domatesleri, kıyılmış sarımsakları, tuz ve karabiberi ekleyip bir taşım pişirdikten sonra harcı yayvan kaba alıp soğutun
8 Mifoyleri buzluktan cıkarıp tezgahın uzerinde 5 dakika bekletip cozdurun Milfoy hamurunun uzerine once rendelenmiş kaşarı koyup, sonra uzerine soğumuş ıspanaklı harctan koyun
9 Hamuru bohca yapar gibi kapatın Sonra boreklere yuvarlak talaş boreği gibi elinizle şekil verip Sana ile yağladığınız tepsiye dizin Boreklerin uzerine bir fırca yardımıyla cırpılmış yumurtayı surup, uzerlerine tuz serpin Onceden 200 derecede ısıttığınız fırında uzerleri kızarana kadar pişirip sıcak olarak servis edin