Ispanaklı Yoğurt Corbası Tarifi Resimli
Ispanaklı Yoğurt Corbası Tarifi
Ispanaklı Yoğurt Corbası
http:forumherteldenkonucombotExtraClientphp?action addToWebsite&token ac21f72898dacbcbbe39e8e5b8023&id 1
Malzemeler
(6 Kişilik)
* 2 su bardağı yoğurt
* Yarım kg ıspanak (ince doğranmış)
* Yarım demet maydanoz (ince doğranmış)
* Yarım cay bardağı pirinc
* l corba kaşığı Sana
* l tatlı kaşığı salca
* 5 su bardağı et suyu
* Tuz – Karabiber
Ispanaklı Yoğurt Corbası tarifi
1 Ispanakları ve maydanozları iyice yıkayıp temizledikten sonra kucuk kucuk doğrayın
2 Bir tencerede et suyunu kaynatınSu kaynadıktan sonra,pirinci ilave edin ve 5 dakika haşlayın Daha sonra doğranmış maydanoz ve ıspanakları ekleyinBu şekilde l0 dakika pişirdikten sonra ateşten alın ve biraz soğuması icin bekletin
3 Bir kasede yoğurdu kaynayan et suyu ile azar azar inceltip,yavaş yavaş ve devamlı karıştırarak, corbaya ilave edinTuzunu, biberini kontrol edip biriki taşım kaynatın
4 Sana’yı kucuk bir tavada eritin ve salcayı ezerek katınBu karışımı corbanın uzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın
PUF NOKTASI:
Ispanaklı yiyeceklerde,yemek piştikten sonra uzerine rendelenmiş Hint cevizi (muskat serpilirse,daha lezzetli olur
Ispanaklı Yoğurt Corbası Tarifi
Ispanaklı Yoğurt Corbası
http:forumherteldenkonucombotExtraClientphp?action addToWebsite&token ac21f72898dacbcbbe39e8e5b8023&id 1
Malzemeler
(6 Kişilik)
* 2 su bardağı yoğurt
* Yarım kg ıspanak (ince doğranmış)
* Yarım demet maydanoz (ince doğranmış)
* Yarım cay bardağı pirinc
* l corba kaşığı Sana
* l tatlı kaşığı salca
* 5 su bardağı et suyu
* Tuz – Karabiber
Ispanaklı Yoğurt Corbası tarifi
1 Ispanakları ve maydanozları iyice yıkayıp temizledikten sonra kucuk kucuk doğrayın
2 Bir tencerede et suyunu kaynatınSu kaynadıktan sonra,pirinci ilave edin ve 5 dakika haşlayın Daha sonra doğranmış maydanoz ve ıspanakları ekleyinBu şekilde l0 dakika pişirdikten sonra ateşten alın ve biraz soğuması icin bekletin
3 Bir kasede yoğurdu kaynayan et suyu ile azar azar inceltip,yavaş yavaş ve devamlı karıştırarak, corbaya ilave edinTuzunu, biberini kontrol edip biriki taşım kaynatın
4 Sana’yı kucuk bir tavada eritin ve salcayı ezerek katınBu karışımı corbanın uzerine gezdirip sıcak olarak servis yapın
PUF NOKTASI:
Ispanaklı yiyeceklerde,yemek piştikten sonra uzerine rendelenmiş Hint cevizi (muskat serpilirse,daha lezzetli olur