Izgara Tadında Fırında Kanat Tanımı İçin Malzemeler
1.5 kilo tavuk kanat
2 yemek kaşığı ketçap
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı hardal
1 çay kaşığı karabiber
3 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kekik
1 diş sarımsak rendesi
2 tatlı kaşığı toz biber
3.5 çay kaşığı tuz
Yarım limon suyu
İsteğe bağlı olarak pul biber
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Izgara Tadında Fırında Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün gereçleri karıştırıp sosumuzu hazırlayalım.
Kanatların üzerine döküp 2-3 saat dinlendirelim.
Fırın tepsisine dizip evvelden ısıtılmış 230 derecede pişirelim.Afiyet olsun.
Izgara Tadında Fırında Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1.5 kilo tavuk kanat
2 yemek kaşığı ketçap
1 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı biber salçası
1 tatlı kaşığı hardal
1 çay kaşığı karabiber
3 çay kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı kekik
1 diş sarımsak rendesi
2 tatlı kaşığı toz biber
3.5 çay kaşığı tuz
Yarım limon suyu
İsteğe bağlı olarak pul biber
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Izgara Tadında Fırında Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Bütün gereçleri karıştırıp sosumuzu hazırlayalım.
Kanatların üzerine döküp 2-3 saat dinlendirelim.
Fırın tepsisine dizip evvelden ısıtılmış 230 derecede pişirelim.Afiyet olsun.
Izgara Tadında Fırında Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı