SoruCevap
Yeni Üye
Izgara Tadında Tavuk Kanat Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo tavuk kanat
2 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı şeker
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı yedi çeşit baharatı
1 tatlı kaşığı sirke
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
(istenilen baharat eklenip, çıkartılabilir)
Izgara Tadında Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel bütün baharatlarımızı, tuz ve şekerimizi derince bir kaseye koyuyoruz.
Daha sonra baharatlarımızın üzerine sirkemizi ve yağımızı ekliyoruz.
Güzelce karıştırdığımız karışımımıza evvelden yıkayıp süzdüğümüz kanatlarımızı da koyup güzelce sos ve tavuğu karıştırıyoruz.
Vaktimiz varsa 15-20 dk buzdolabında dinlendirelim.
Güzelce kızdırdığımız tavaya tavuklarımızı koyup kızartıyoruz.
Şimdiden hepimize afiyet olsun.
Sağlıcakla kalınız .
Izgara Tadında Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo tavuk kanat
2 çay kaşığı pul biber
1 çay kaşığı toz biber
1 çay kaşığı karabiber
2 çay kaşığı köri
1 çay kaşığı şeker
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım çay kaşığı yedi çeşit baharatı
1 tatlı kaşığı sirke
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
(istenilen baharat eklenip, çıkartılabilir)
Izgara Tadında Tavuk Kanat Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk evvel bütün baharatlarımızı, tuz ve şekerimizi derince bir kaseye koyuyoruz.
Daha sonra baharatlarımızın üzerine sirkemizi ve yağımızı ekliyoruz.
Güzelce karıştırdığımız karışımımıza evvelden yıkayıp süzdüğümüz kanatlarımızı da koyup güzelce sos ve tavuğu karıştırıyoruz.
Vaktimiz varsa 15-20 dk buzdolabında dinlendirelim.
Güzelce kızdırdığımız tavaya tavuklarımızı koyup kızartıyoruz.
Şimdiden hepimize afiyet olsun.
Sağlıcakla kalınız .
Izgara Tadında Tavuk Kanat Tanımı Fotoğraflı Yapılışı