Izgara turna balığı tarifi
Izgara turna balığı yapılışı
Izgara turna balığı yapımı
Izgara turna balığı
MALZEMELER
6 kişilik
1 kg turna balığı filetosu
12 su bardağı bira
12 su bardağı aycicek yağı
14 su bardağı limon suyu
2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
1 cay kaşığı tuz
12 cay kaşığı acılı sos
cok acı kırmızı biber sosu
acısız kırmızı biber
HAZIRLANIŞI
Turna balığını 6 parcaya bolun Derin olmayan bir kaba koyun Yağı, birayı, limon suyunu, maydanozu ve tuzu karıştırıp, acılı sosu ve cok acı kırmızı biber sosunu ilave edin, hepsini balıkların ustune dokun Oda ısısında 1 saat bekletin, arka taraflarını cevirin Daha sonra balıkları, iyice yağlanmış bir ızgarada ve komur ateşinde cevirerek pişirin Uzerlerini kırmızıbiber ile susleyebilirsiniz
Izgara turna balığı yapılışı
Izgara turna balığı yapımı
Izgara turna balığı
MALZEMELER
6 kişilik
1 kg turna balığı filetosu
12 su bardağı bira
12 su bardağı aycicek yağı
14 su bardağı limon suyu
2 yemek kaşığı doğranmış maydanoz
1 cay kaşığı tuz
12 cay kaşığı acılı sos
cok acı kırmızı biber sosu
acısız kırmızı biber
HAZIRLANIŞI
Turna balığını 6 parcaya bolun Derin olmayan bir kaba koyun Yağı, birayı, limon suyunu, maydanozu ve tuzu karıştırıp, acılı sosu ve cok acı kırmızı biber sosunu ilave edin, hepsini balıkların ustune dokun Oda ısısında 1 saat bekletin, arka taraflarını cevirin Daha sonra balıkları, iyice yağlanmış bir ızgarada ve komur ateşinde cevirerek pişirin Uzerlerini kırmızıbiber ile susleyebilirsiniz