Japon Sata Andagi Donutları Tanımı İçin Materyaller
1.5 çay bardağı un dikkatli ekleyin
1 yumurta
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı şeker
1 çay kaşığı kabartma tozu
Kızartmak için; sıvı yağ
Japon Sata Andagi Donutları Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Un hariç bütün gereçleri bir kabın içinde karıştırıyoruz.
Unu dikkatli ekleyerek ele yapışmayan bir hamur yapıyoruz.
Hamuru cevizden küçük toplar yapıp bir tepsiye alıyoruz.
Topları yaparken elimizi yağa batırarak yapalım.
Yağı ocağa alıp kızdıralım sonra orta dereceye alıp kızartalım.
Topları ister çikolata ister reçele batırarak yiyebilirsiniz afiyet olsun.
1.5 çay bardağı un dikkatli ekleyin
1 yumurta
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı şeker
1 çay kaşığı kabartma tozu
Kızartmak için; sıvı yağ
Japon Sata Andagi Donutları Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Un hariç bütün gereçleri bir kabın içinde karıştırıyoruz.
Unu dikkatli ekleyerek ele yapışmayan bir hamur yapıyoruz.
Hamuru cevizden küçük toplar yapıp bir tepsiye alıyoruz.
Topları yaparken elimizi yağa batırarak yapalım.
Yağı ocağa alıp kızdıralım sonra orta dereceye alıp kızartalım.
Topları ister çikolata ister reçele batırarak yiyebilirsiniz afiyet olsun.