Kabak Çorbası (Unsuz) Tanımı İçin Gereçler
1 adet kuru soğan
1 diş sarimsak
2 adet kabak
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
500 ml su
Kabak Çorbası (Unsuz) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye yağları alalım. Soğan ve sarımsağı küp küp doğrayıp tencereye alıp kavuralım.
Üzerine tuz ekleyip yeterlice kavuralım. Kabakları iri iri doğrayıp pembeleşen soğanın üzerine alalım. Güzelce kavuralım.
Zerzevatları ne kadar kavurursak o kadar lezzetli olur. Kabakların üzerine karabiber ekleyelim.
Yeterlice kavrulan sebzelerin üzerine sıcak suyu ekleyelim. Fazla su koymayın.
Ben düdüklüde yaptım çorbayı kapatıp 10 dakika pişirdim. Pişen çorbayı blenderdan geçirip servis ettim.
1 adet kuru soğan
1 diş sarimsak
2 adet kabak
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı zeytinyağı
Tuz
Karabiber
500 ml su
Kabak Çorbası (Unsuz) Tanımı Yapılışı
Not EkleTanımı Yazdır
Tencereye yağları alalım. Soğan ve sarımsağı küp küp doğrayıp tencereye alıp kavuralım.
Üzerine tuz ekleyip yeterlice kavuralım. Kabakları iri iri doğrayıp pembeleşen soğanın üzerine alalım. Güzelce kavuralım.
Zerzevatları ne kadar kavurursak o kadar lezzetli olur. Kabakların üzerine karabiber ekleyelim.
Yeterlice kavrulan sebzelerin üzerine sıcak suyu ekleyelim. Fazla su koymayın.
Ben düdüklüde yaptım çorbayı kapatıp 10 dakika pişirdim. Pişen çorbayı blenderdan geçirip servis ettim.