Kabak Tatlısı (Kışın Yenebilecek En Hoş Tatlı) Tanımı İçin Malzemeler
Yarım kilo bal kabağı
2 su bardağı şeker
Üzeri için;
Tahin
Ceviz
Kabak Tatlısı (Kışın Yenebilecek En Hoş Tatlı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Akşamdan bal kabağımızı dilimleyip, 2 su bardağı şekere yatıralım. Sabah sulandığını göreceksiniz.
Ocakta kısık ateşte pişirelim.
Yumuşadığında ve suyunu çektiğinde ocağı kapatalım. Bir saat dinlendirelim.
Servis tabağına bir dilim alalım üzerine tahin ve cevizle süsleyelim. Afiyetler olsun
Kabak Tatlısı (Kışın Yenebilecek En Hoş Tatlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Yarım kilo bal kabağı
2 su bardağı şeker
Üzeri için;
Tahin
Ceviz
Kabak Tatlısı (Kışın Yenebilecek En Hoş Tatlı) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Akşamdan bal kabağımızı dilimleyip, 2 su bardağı şekere yatıralım. Sabah sulandığını göreceksiniz.
Ocakta kısık ateşte pişirelim.
Yumuşadığında ve suyunu çektiğinde ocağı kapatalım. Bir saat dinlendirelim.
Servis tabağına bir dilim alalım üzerine tahin ve cevizle süsleyelim. Afiyetler olsun
Kabak Tatlısı (Kışın Yenebilecek En Hoş Tatlı) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı