Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
1 kg bal kabağı
3 su bardak toz şeker
Fındık (İstenildiği kadar)
Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabakları yıkayın ve istediğiniz boyutta keserek tencereye dizin.
Dizerken kat kat şekeri ekleyin, 1-2 saat beklesin.
Suyunu salacaktır.
Başka su koymadan ocakta 20- 25 dk kadar yani kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin.
Üzerine fındık ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kg bal kabağı
3 su bardak toz şeker
Fındık (İstenildiği kadar)
Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabakları yıkayın ve istediğiniz boyutta keserek tencereye dizin.
Dizerken kat kat şekeri ekleyin, 1-2 saat beklesin.
Suyunu salacaktır.
Başka su koymadan ocakta 20- 25 dk kadar yani kabaklar yumuşayıncaya kadar pişirin.
Üzerine fındık ile servis yapabilirsiniz. Afiyet olsun.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı