Kabak Tatlısı Tanımı İçin Malzemeler
1 kilo kabak
1,5 su bardağı şeker
Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabaklarımızı dilimleyelim, yıkayalım ve suyunu süzelim.
Pişireceğimiz tencereye alalım ve üzerine şekeri dökelim ve kapağını kapatalım.
Bu süreç bir saat sürsün ve kabak suyunu salsın ( bu süreci ne kadar uzun müddet bekletirseniz kabak suyunu o kadar fazla salar )
Kısık ateşte kabağımızı pişirelim.
Piştini bir çatal yardımıyla anlayabilirsiniz, tencerenin dipinde kalan şerbeti kabağımızı servisi yaparken üstünde gezdirebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 kilo kabak
1,5 su bardağı şeker
Kabak Tatlısı Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabaklarımızı dilimleyelim, yıkayalım ve suyunu süzelim.
Pişireceğimiz tencereye alalım ve üzerine şekeri dökelim ve kapağını kapatalım.
Bu süreç bir saat sürsün ve kabak suyunu salsın ( bu süreci ne kadar uzun müddet bekletirseniz kabak suyunu o kadar fazla salar )
Kısık ateşte kabağımızı pişirelim.
Piştini bir çatal yardımıyla anlayabilirsiniz, tencerenin dipinde kalan şerbeti kabağımızı servisi yaparken üstünde gezdirebilirsiniz. Afiyet olsun.
Kabak Tatlısı Tanımı Fotoğraflı Yapılışı