Kabak Tatlısı Tarifi İçin Malzemeler
2 kg balkabağı
3 su bardağı toz şeker
Kabak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabaklarımızı soyup 1 gece önceden tenceremize alıyoruz.
Toz şekerimizi üstünün tamamına denk gelecek şekilde döküyoruz bu şekilde sabaha kadar şekerini çekmiş ve lezzetlenmiş oluyor.
Sabah kaynayana kadar orta ateşte, kaynadıktan sonra biraz daha kısık ateşte yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun herkese
Kabak Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
2 kg balkabağı
3 su bardağı toz şeker
Kabak Tatlısı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabaklarımızı soyup 1 gece önceden tenceremize alıyoruz.
Toz şekerimizi üstünün tamamına denk gelecek şekilde döküyoruz bu şekilde sabaha kadar şekerini çekmiş ve lezzetlenmiş oluyor.
Sabah kaynayana kadar orta ateşte, kaynadıktan sonra biraz daha kısık ateşte yumuşayana kadar pişiriyoruz.
Afiyet olsun herkese
Kabak Tatlısı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı