SoruCevap
Yeni Üye
Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli) Tanımı İçin Malzemeler
5 adet kabak
1 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı domates salçası
Üzeri için;
1 kase kaşar peynir
1 yemek kaşığı salça
1 bardak sıcak su
Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle kabakları ortadan kesiyoruz, içlerini boşaltıyoruz .
Sonra sıcak suyun içine ek ederek bir tatlı kaşığı tuz üzerine serperek ocakta kaynatıyoruz.
Haşlanan kabakları çıkartıyoruz ve iç harcı için tavuk gösterini blendırdan geçiriyoruz.
Sonra baharatlarını da ekleyerek ,salçayı ekleyerek güzelce kızartıyoruz ve sonra kabaklarımızın içine ek ediyoruz .
Son olarak sıcak su ve 1 yemek kaşığı salçamızı alarak üzerine ek ederek fırına atıyoruz.
200 derecelik fırında 15 dakika pişiriyoruz .Pişirdikten sonra servis edebiliriz herkese afiyet olsun.
Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
5 adet kabak
1 adet tavuk göğsü
1 adet soğan
1 tatlı kaşığı pul biber
1 tatlı kaşığı kimyon
1 tatlı kaşığı tuz
1 yemek kaşığı domates salçası
Üzeri için;
1 kase kaşar peynir
1 yemek kaşığı salça
1 bardak sıcak su
Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle kabakları ortadan kesiyoruz, içlerini boşaltıyoruz .
Sonra sıcak suyun içine ek ederek bir tatlı kaşığı tuz üzerine serperek ocakta kaynatıyoruz.
Haşlanan kabakları çıkartıyoruz ve iç harcı için tavuk gösterini blendırdan geçiriyoruz.
Sonra baharatlarını da ekleyerek ,salçayı ekleyerek güzelce kızartıyoruz ve sonra kabaklarımızın içine ek ediyoruz .
Son olarak sıcak su ve 1 yemek kaşığı salçamızı alarak üzerine ek ederek fırına atıyoruz.
200 derecelik fırında 15 dakika pişiriyoruz .Pişirdikten sonra servis edebiliriz herkese afiyet olsun.
Kabakla Yapılan Karnıyarık (Lezzetli Mi Lezzetli) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı