Kabaklı Cezerye Tanımı İçin Malzemeler
2 kg kabak
2 su bardağı toz şeker
1 paket pötibör bisküvi
1 su bardağı hindistan cevizi
Ceviz
Kabaklı Cezerye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabağı şeker ile evvelden pişirin.
Kabak soğuyunca içine çekilmiş bisküvi ve kırık ceviz modüllerini koyun, yoğurun.
Sonra top haline getirin ve hindistan cevizine bulayın.
İçine ceviz yerine isteğe bağlı kuruyemiş ekleyebilirsiniz.
Hindistan cevizi yerine fıstığa, fındığa vb. üzere toz eserlere de bulayabilirsiniz. Çok hoş atıştırmalık oluyor. Afiyet olsun.
Kabaklı Cezerye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 kg kabak
2 su bardağı toz şeker
1 paket pötibör bisküvi
1 su bardağı hindistan cevizi
Ceviz
Kabaklı Cezerye Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabağı şeker ile evvelden pişirin.
Kabak soğuyunca içine çekilmiş bisküvi ve kırık ceviz modüllerini koyun, yoğurun.
Sonra top haline getirin ve hindistan cevizine bulayın.
İçine ceviz yerine isteğe bağlı kuruyemiş ekleyebilirsiniz.
Hindistan cevizi yerine fıstığa, fındığa vb. üzere toz eserlere de bulayabilirsiniz. Çok hoş atıştırmalık oluyor. Afiyet olsun.
Kabaklı Cezerye Tanımı Fotoğraflı Yapılışı