Kabaklı Havuçlu Yoğurtlu Meze Tanımı İçin Malzemeler
1 adet kabak
1 adet havuç
Dereotu
Tuz
Ceviz
Süzme yoğurt
Mayonez
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Kabaklı Havuçlu Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabaklar ve havuçlar yağda sotelenir, daha sonra soğuması için bir kenara alınır.
Soğuduktan sonra üzerine yoğurt ve mayonez ek edilir, güzelce soğuduğunda emin olalım.
Üzerine ince kıyılmış dereotu ve ceviz ek edilir.
Damak tadına nazaran tuz ayarlanır.
Not: Ölçüsü arttıra bilirsiniz ben az yaptım afiyet olsun.
Kabaklı Havuçlu Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 adet kabak
1 adet havuç
Dereotu
Tuz
Ceviz
Süzme yoğurt
Mayonez
2 yemek kaşığı zeytinyağı
Kabaklı Havuçlu Yoğurtlu Meze Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kabaklar ve havuçlar yağda sotelenir, daha sonra soğuması için bir kenara alınır.
Soğuduktan sonra üzerine yoğurt ve mayonez ek edilir, güzelce soğuduğunda emin olalım.
Üzerine ince kıyılmış dereotu ve ceviz ek edilir.
Damak tadına nazaran tuz ayarlanır.
Not: Ölçüsü arttıra bilirsiniz ben az yaptım afiyet olsun.
Kabaklı Havuçlu Yoğurtlu Meze Tanımı Fotoğraflı Yapılışı