Kağıt Kebabı Tarifi İçin Malzemeler
500 gram dana veya kuzu eti
2 adet orta boy havuç
2 adet orta boy patates
1 su bardağı bezelye
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz ve baharatlar
Kağıt Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Eti düdüklü tencereye alıp mühürleyelim.
Et pişerken bir kaba patatesleri küp küp doğrayalım, havuçları küp küp doğrayalım, bezelyeyi ekleyelim.
Etler pişince kevgir yardımı ile diğer sebzelerin yanına alalım salça, zeytinyağı ve baharatları ilave edip karıştıralım.
Yağlı kağıtları 30x 30 cm boyutlarında keselim.
Ortalarına birer porsiyonluk yemeğimizden koyalım.
180 derece fırında yaklaşık 45 dakika pişirin.
Fırından çıkınca ortasını makas yardımıyla pencere şeklinde kesip servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Kağıt Kebabı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
500 gram dana veya kuzu eti
2 adet orta boy havuç
2 adet orta boy patates
1 su bardağı bezelye
1 yemek kaşığı domates salçası
Yarım çay bardağı zeytinyağı
Tuz ve baharatlar
Kağıt Kebabı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Eti düdüklü tencereye alıp mühürleyelim.
Et pişerken bir kaba patatesleri küp küp doğrayalım, havuçları küp küp doğrayalım, bezelyeyi ekleyelim.
Etler pişince kevgir yardımı ile diğer sebzelerin yanına alalım salça, zeytinyağı ve baharatları ilave edip karıştıralım.
Yağlı kağıtları 30x 30 cm boyutlarında keselim.
Ortalarına birer porsiyonluk yemeğimizden koyalım.
180 derece fırında yaklaşık 45 dakika pişirin.
Fırından çıkınca ortasını makas yardımıyla pencere şeklinde kesip servis edebilirsiniz.Afiyet olsun.
Kağıt Kebabı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı