Kahvaltılık Pişi Tanımı İçin Malzemeler
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı karbonat (Silme)
5 yemek kaşığı yoğurt
1 su bardağı un
Kahvaltılık Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım limon suyunun içine karbonatı koyun, köpük köpük olana kadar bekleyin.
Yoğurt ve unu yoğurma kabına ekleyip, hafif ele yapışan bir hamur elde edin.
Hamuru unladığınız tezgaha alıp, elinizle inceltin. Çubuk halinde kesip tahta kaşığa dolayın.
Kızgın yağda kızartın. Afiyet olsun.
Kahvaltılık Pişi Tanımı Fotoğraflı YapılışıKahvaltılık Pişi
Yarım limon suyu
1 tatlı kaşığı karbonat (Silme)
5 yemek kaşığı yoğurt
1 su bardağı un
Kahvaltılık Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Yarım limon suyunun içine karbonatı koyun, köpük köpük olana kadar bekleyin.
Yoğurt ve unu yoğurma kabına ekleyip, hafif ele yapışan bir hamur elde edin.
Hamuru unladığınız tezgaha alıp, elinizle inceltin. Çubuk halinde kesip tahta kaşığa dolayın.
Kızgın yağda kızartın. Afiyet olsun.
Kahvaltılık Pişi Tanımı Fotoğraflı YapılışıKahvaltılık Pişi