Kahvaltıya Şahane Pizza Tanımı İçin Malzemeler
Hamuru için;
3.5 su bardağı un
Yarım paket yaş maya
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Üst materyal için;
2 adet domates
2 adet biber
Sucuk
Süt mısır
Kaşar peyniri rendesi
Zeytin
Pizza sosu için;
1 yemek kaşığı domates salçası
Kekik
Karabiber
1 çay bardağı sıcak su
Kahvaltıya Olağanüstü Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce hamuru yapalım uygun bir kabın içine unu koyun ve ortasını açın ortasına tuzu, şekeri, yaş mayayı koyup, ılık suyu yavaş yavaş ekleyerek yoğurun hamur kulak göğsü kıvamında olacak.
Hamuru yoğurduktan sonra üzerine streç sinemayla kapatın ve kabarana kadar bekletin, en az bir saat bekletin.
Bu ortada da üst materyallerini doğrayın, küçük doğranmış olsun sosu için bir küçük kaba salçayı alın üzerine kekik ve karabiberi ek edin sıcak suyu ekleyin karıştırın.
Hamurunuz kabardıysa elinizde bir beze haline getirip merdane ile açın tepsiye dizin. Üzerine evvel sosu sonra sucuğu en alta başka materyalleri sırayla üzerine gezdirin.
Pizzanızı fırına verin 220 derece de toplam 40 dk pişirdim siz kendi fırınınıza nazaran ayarlayın pizza bin altını denetim edin pismişse kaşar rendesini üzerine gezdirin ve fırını kapatın fırını n sıcaklığında eriyecek aslında. Herkese afiyet olsun
Kahvaltıya Olağanüstü Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Hamuru için;
3.5 su bardağı un
Yarım paket yaş maya
1 tatlı kaşığı şeker
1 çay kaşığı tuz 2 yemek kaşığı zeytinyağı
Üst materyal için;
2 adet domates
2 adet biber
Sucuk
Süt mısır
Kaşar peyniri rendesi
Zeytin
Pizza sosu için;
1 yemek kaşığı domates salçası
Kekik
Karabiber
1 çay bardağı sıcak su
Kahvaltıya Olağanüstü Pizza Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce hamuru yapalım uygun bir kabın içine unu koyun ve ortasını açın ortasına tuzu, şekeri, yaş mayayı koyup, ılık suyu yavaş yavaş ekleyerek yoğurun hamur kulak göğsü kıvamında olacak.
Hamuru yoğurduktan sonra üzerine streç sinemayla kapatın ve kabarana kadar bekletin, en az bir saat bekletin.
Bu ortada da üst materyallerini doğrayın, küçük doğranmış olsun sosu için bir küçük kaba salçayı alın üzerine kekik ve karabiberi ek edin sıcak suyu ekleyin karıştırın.
Hamurunuz kabardıysa elinizde bir beze haline getirip merdane ile açın tepsiye dizin. Üzerine evvel sosu sonra sucuğu en alta başka materyalleri sırayla üzerine gezdirin.
Pizzanızı fırına verin 220 derece de toplam 40 dk pişirdim siz kendi fırınınıza nazaran ayarlayın pizza bin altını denetim edin pismişse kaşar rendesini üzerine gezdirin ve fırını kapatın fırını n sıcaklığında eriyecek aslında. Herkese afiyet olsun
Kahvaltıya Olağanüstü Pizza Tanımı Fotoğraflı Yapılışı