Kalan Mangal Et Kavurması

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
35
Coin
256,935
Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
Artan mangal eti yahut tavuk
2 kuru soğan
2 diş sarımsak ( isteğe bağlı )
1 çay kaşığı tuz
kimyon karabiber pul biber
2 yemek kaşığı yağ

Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencerenin içine yağı koyup doğradığınız soğan ve sarımsağı içine atıp pembeleşinceye kadar kavurun.
Sonra mangaldan kalan etler yahut tavuklar büyükse bıçak yardımıyla küçültün.
Sonra soğanların içine atın kavurmaya devam edin.
Beş dakika ateşte çevirin.
Sonra baharatlarını da koyup 2 dk daha kavurun.
Renklendirmek isterseniz salçada kullanabilirsiniz. Ben kullanmadım. Yanına bulgur pilavı da yaptım akşam öğününü böylece kurtardım. Afiyet olsun.
Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Fasulye Turşusu Kavurması Vazgeçilmez Lezzetim Tanımı İçin Malzemeler 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 1 adet soğan Fasulye turşusu Pulbiber Fasulye Turşusu Kavurması Vazgeçilmez Lezzetim Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır Sıvı yağı tavaya alıp, soğanı dilediğiniz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
7
  • Soru
Tandoori Tavuk Kavurması Tanımı İçin Gereçler 1 kilo tavuk göğsü 3 renkli dolma biber (jülyen doğrayın) 2 soğan (jüylen karpuz biçimi hafif ince) Kaşığın ucundan biraz zencefil 1/2 (yarım) tatlı kaşığı zerdeçal 1 tatlı kaşığı kübi tandori masala (tandır baharatı) Karabiber Tuz Sıvıyağı...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
  • Soru
Kuru Fasulye (Yeşil) Kavurması Tanımı İçin Materyaller 2 yahut 3 çorba kasesi yazdan kurutulmuş taze fasulye 2 adet kuru soğan 3-4 yemek kaşığı sıvı yağ 2 yemek kaşığı biber salçası 1 yemek kaşığı kurutulmuş domates kurusu 1 tatlı kaşığı tuz 1 tutam karabiber 1 tatlı kaşığı pul biber 1 çay...
Cevaplar
0
Görüntüleme
12
  • Soru
Kavurmalı Çıtır Şehriyeli Bulgur Pilavı Tanımı İçin Gereçler 1 orta uzunluk doğranmış kuru soğan 3 yemek kaşığı kaymak 4 yemek kaşığı hazır kavurması 2 su bardağı bulgur 2 su bardağı sıcak su 3 yemek kaşığı tereyağ 1 çay bardağı tel şehriye 2 su bardağı et suyu Karabiber,tuz 500 gr kuşbaşı et...
Cevaplar
0
Görüntüleme
6
  • Soru
Soğan kavurması nasıl yapılır? Soğan kavurması, Türk mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden biridir. İşte size pratik bir tarif. İlk olarak, soğanları ince ince doğrayın. Ardından, bir tavada yağı ısıtın ve soğanları ekleyin. Orta ateşte soğanları karamelize olana kadar kavurun. Son olarak, tuz...
Cevaplar
0
Görüntüleme
11
Üst Alt