SoruCevap
Yeni Üye
Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı İçin Malzemeler
Artan mangal eti yahut tavuk
2 kuru soğan
2 diş sarımsak ( isteğe bağlı )
1 çay kaşığı tuz
kimyon karabiber pul biber
2 yemek kaşığı yağ
Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencerenin içine yağı koyup doğradığınız soğan ve sarımsağı içine atıp pembeleşinceye kadar kavurun.
Sonra mangaldan kalan etler yahut tavuklar büyükse bıçak yardımıyla küçültün.
Sonra soğanların içine atın kavurmaya devam edin.
Beş dakika ateşte çevirin.
Sonra baharatlarını da koyup 2 dk daha kavurun.
Renklendirmek isterseniz salçada kullanabilirsiniz. Ben kullanmadım. Yanına bulgur pilavı da yaptım akşam öğününü böylece kurtardım. Afiyet olsun.
Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
Artan mangal eti yahut tavuk
2 kuru soğan
2 diş sarımsak ( isteğe bağlı )
1 çay kaşığı tuz
kimyon karabiber pul biber
2 yemek kaşığı yağ
Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tencerenin içine yağı koyup doğradığınız soğan ve sarımsağı içine atıp pembeleşinceye kadar kavurun.
Sonra mangaldan kalan etler yahut tavuklar büyükse bıçak yardımıyla küçültün.
Sonra soğanların içine atın kavurmaya devam edin.
Beş dakika ateşte çevirin.
Sonra baharatlarını da koyup 2 dk daha kavurun.
Renklendirmek isterseniz salçada kullanabilirsiniz. Ben kullanmadım. Yanına bulgur pilavı da yaptım akşam öğününü böylece kurtardım. Afiyet olsun.
Kalan Mangal Et Kavurması Tanımı Fotoğraflı Yapılışı