Kapış Kapış Giden Paçanga Böreği Tanımı İçin Malzemeler
2 tane yufka
İçi için;
200 gram pastırma
1 kase doğranmış kaşar peyniri
2 tane köy biberi
1 tane domates
Tuz
Üzeri için;
1 tane yumurta
1 su bardağı galeta unu
Kızartmak için
Sıvıyağ
Kapış Kapış Giden Paçanga Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İçi için tüm gereçleri doğrayalım tuzunu ekleyip karıştıralım.
Yufkaları üst üste koyup 8 kesime bölelim.
Her kesime iç koyup rulo biçiminde saralım.
16 tanesi bittiğinde börekleri sırasıyla evvel yumurtaya sonra galeta ununa bulayalım.
Geniş bir tavaya sıvı yağı koyup kızdıralım.
Börekleri önlü gerili kızartalım.
Sıcak servis edelim. Afiyet olsun
Kapış Kapış Giden Paçanga Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 tane yufka
İçi için;
200 gram pastırma
1 kase doğranmış kaşar peyniri
2 tane köy biberi
1 tane domates
Tuz
Üzeri için;
1 tane yumurta
1 su bardağı galeta unu
Kızartmak için
Sıvıyağ
Kapış Kapış Giden Paçanga Böreği Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İçi için tüm gereçleri doğrayalım tuzunu ekleyip karıştıralım.
Yufkaları üst üste koyup 8 kesime bölelim.
Her kesime iç koyup rulo biçiminde saralım.
16 tanesi bittiğinde börekleri sırasıyla evvel yumurtaya sonra galeta ununa bulayalım.
Geniş bir tavaya sıvı yağı koyup kızdıralım.
Börekleri önlü gerili kızartalım.
Sıcak servis edelim. Afiyet olsun
Kapış Kapış Giden Paçanga Böreği Tanımı Fotoğraflı Yapılışı