Kapuska Tanımı İçin Materyaller
1 kg beyaz lahana
1 adet soğan
1 su bardağı haşlanmış fasülye
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Kaynar su
Acı biber
Kapuska Tanımı Yapılışı
Lahanalarımızı istediğimiz biçimde doğruyoruz. Boyutu sizin dileğinize bağlı.
Uygun bir tencerede sıvı yağ ile salçayı kavuruyoruz.
Acı kuru biberiniz varsa bu etapta ekleyebilirsiniz.
Kapuskaya acı çok yakışıyor.
Daha sonra haşlanmış fasulyeleri ekliyoruz karıştırıyoruz ve lahanaları ekleyip kaynamış suyu ekliyoruz birinci evvel biraz ekleyelim suyunu çektikçe ekleyelim.
Sululuğunu siz kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
Tuzunu da ekleyip pişirelim. Afiyet olsun
1 kg beyaz lahana
1 adet soğan
1 su bardağı haşlanmış fasülye
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı domates salçası
Tuz
Kaynar su
Acı biber
Kapuska Tanımı Yapılışı
Lahanalarımızı istediğimiz biçimde doğruyoruz. Boyutu sizin dileğinize bağlı.
Uygun bir tencerede sıvı yağ ile salçayı kavuruyoruz.
Acı kuru biberiniz varsa bu etapta ekleyebilirsiniz.
Kapuskaya acı çok yakışıyor.
Daha sonra haşlanmış fasulyeleri ekliyoruz karıştırıyoruz ve lahanaları ekleyip kaynamış suyu ekliyoruz birinci evvel biraz ekleyelim suyunu çektikçe ekleyelim.
Sululuğunu siz kendinize nazaran ayarlayabilirsiniz.
Tuzunu da ekleyip pişirelim. Afiyet olsun