Kare Mantı (Gümüşhane Tarzı Çok Pratik Ve Lezzetli Tıpkı Zamanda) Tanımı İçin Materyaller
2 su bardağı kare mantı
Tuz
3 su bardağı yoğurt
2,3 dış sarımsak
Sosu için:
Yağ isteğe bağlı
Kırmızı biber
Kare Mantı (Gümüşhane Metodu Çok Pratik Ve Lezzetli Birebir Zamanda) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle mantıyı haşlamaya koyun. 15 dakika elinizle denetim edin kıvamını.
Öbür bir kaba 3 su bardağı yoğurtlu ve 1 bardak suyu ve sarımsağı karıştırın.
Mantı piştikten sonra süzün ve üzerini koyun karıştırın.
Son olarak sosunu hazırlayın ve üzerine gezdirin. Şimdiden afiyet olsun
Kare Mantı (Gümüşhane Yöntemi Çok Pratik Ve Lezzetli Birebir Zamanda) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 su bardağı kare mantı
Tuz
3 su bardağı yoğurt
2,3 dış sarımsak
Sosu için:
Yağ isteğe bağlı
Kırmızı biber
Kare Mantı (Gümüşhane Metodu Çok Pratik Ve Lezzetli Birebir Zamanda) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle mantıyı haşlamaya koyun. 15 dakika elinizle denetim edin kıvamını.
Öbür bir kaba 3 su bardağı yoğurtlu ve 1 bardak suyu ve sarımsağı karıştırın.
Mantı piştikten sonra süzün ve üzerini koyun karıştırın.
Son olarak sosunu hazırlayın ve üzerine gezdirin. Şimdiden afiyet olsun
Kare Mantı (Gümüşhane Yöntemi Çok Pratik Ve Lezzetli Birebir Zamanda) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı