Karnabahar Köftesi Sebze Yemeyen Çocuğum Bile Bayıldı Tarifi İçin Malzemeler
1 orta boy karnabahar
1 adet yumurta yetmezse 2 yumurta
1 su bardağı galeta unu
1 çay kaşığı tuz
1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
Hamur olana kadar un yaklaşık 1.5 su bardağı
İçine koymak için
Kaşar peyniri küçük kesilmiş
Kızartmak için
Sıvı yağ
Karnabahar Köftesi Sebze Yemeyen Çocuğum Bile Bayıldı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabahar haşlanır ezilir.
İçine tuz ,karabiber katılır un ile yoğrulur elinize yapışırsa elinize un sürün.
Hamur olana kadar un ilave edin ceviz büyüklüğünde koparıp içine küçük kaşar peyniri koyun top yapın yumurtaya sonra galeta ununa batırın ve düzeltin.
Kızgın yağda altı üstü pişene kadar kızartın. Harika oluyor isteyen içine maydanoz dereotu atabilir ben çocuklarım için yaptığımdan dolayı atmıyorum çünkü sebze sevmiyorlar ama bunu bayıla bayıla yediler
Karnabahar Köftesi Sebze Yemeyen Çocuğum Bile Bayıldı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
1 orta boy karnabahar
1 adet yumurta yetmezse 2 yumurta
1 su bardağı galeta unu
1 çay kaşığı tuz
1/2 (yarım) çay kaşığı karabiber
Hamur olana kadar un yaklaşık 1.5 su bardağı
İçine koymak için
Kaşar peyniri küçük kesilmiş
Kızartmak için
Sıvı yağ
Karnabahar Köftesi Sebze Yemeyen Çocuğum Bile Bayıldı Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Karnabahar haşlanır ezilir.
İçine tuz ,karabiber katılır un ile yoğrulur elinize yapışırsa elinize un sürün.
Hamur olana kadar un ilave edin ceviz büyüklüğünde koparıp içine küçük kaşar peyniri koyun top yapın yumurtaya sonra galeta ununa batırın ve düzeltin.
Kızgın yağda altı üstü pişene kadar kızartın. Harika oluyor isteyen içine maydanoz dereotu atabilir ben çocuklarım için yaptığımdan dolayı atmıyorum çünkü sebze sevmiyorlar ama bunu bayıla bayıla yediler
Karnabahar Köftesi Sebze Yemeyen Çocuğum Bile Bayıldı Tarifi Fotoğraflı Yapılışı