Karnabahar Kroket Tanımı İçin Gereçler
1 tane küçük uzunluk karnabahar
1 yumurta
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
Pulbiber
Karabiber
Galeta un
Kaşar peyniri
Bulamak için
Un
Yumurta
Galeta unu
Kızartmak için;
Sıvıyağ
Karnabahar Kroket Tanımı Yapılışı
Karnabaharlar haşlanıp çatalla ezilir.
Üzerine yumurta ,sarımsak, baharatlar, galeta unu eklenip bir hamur elde edilir.
Ortasına kaşar peyniri bırakılıp yuvarlanır.
Daha sonra sırayla una ,yumurtaya ,galeta ununa bulanıp kızgın sıvı yağ atılıp kızartılır.
Kızartmak istemeyenler fırına verebilir.
Ben sos olarak dereotlu sarımsaklı yoğurt kullandım.
Afiyet bal şeker olsun
1 tane küçük uzunluk karnabahar
1 yumurta
2 diş sarımsak
1 tatlı kaşığı tuz
Pulbiber
Karabiber
Galeta un
Kaşar peyniri
Bulamak için
Un
Yumurta
Galeta unu
Kızartmak için;
Sıvıyağ
Karnabahar Kroket Tanımı Yapılışı
Karnabaharlar haşlanıp çatalla ezilir.
Üzerine yumurta ,sarımsak, baharatlar, galeta unu eklenip bir hamur elde edilir.
Ortasına kaşar peyniri bırakılıp yuvarlanır.
Daha sonra sırayla una ,yumurtaya ,galeta ununa bulanıp kızgın sıvı yağ atılıp kızartılır.
Kızartmak istemeyenler fırına verebilir.
Ben sos olarak dereotlu sarımsaklı yoğurt kullandım.
Afiyet bal şeker olsun