Karnabahar Tarifi İçin Malzemeler
3-4 yemek kaşığı yağ
1 adet orta boy soğan
250 gram kıyma
2 kaşık salça
3 küçük havuç
1 adet büyük karnabahar
Su
Tuz
Karnabahar Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce soğanı küçük şekilde doğrayalım ve yağda kavuralım.
Şeffaflaşmaya başlayınca kıymayı ekleyelim.
Kıyma kavrulunca salçayı ekleyelim.
Salça da kıymayla birleşince küçük küçük doğradığımız havuçları ekleyelim.
Hep beraber kavrulunca karnabaharları ekleyelim ve suyla tuzu da.
Karnabaharlar yumuşayınca pişmiştir.Afiyet olsun. ).
Karnabahar Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
3-4 yemek kaşığı yağ
1 adet orta boy soğan
250 gram kıyma
2 kaşık salça
3 küçük havuç
1 adet büyük karnabahar
Su
Tuz
Karnabahar Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Önce soğanı küçük şekilde doğrayalım ve yağda kavuralım.
Şeffaflaşmaya başlayınca kıymayı ekleyelim.
Kıyma kavrulunca salçayı ekleyelim.
Salça da kıymayla birleşince küçük küçük doğradığımız havuçları ekleyelim.
Hep beraber kavrulunca karnabaharları ekleyelim ve suyla tuzu da.
Karnabaharlar yumuşayınca pişmiştir.Afiyet olsun. ).
Karnabahar Tarifi Fotoğraflı Yapılışı