Kaşarlı Sebze Yemeği (Pratik)

theking

Yeni Üye
Tepkime
16
Yaş
35
Coin
175,520
Kaşarlı Zerzevat Yemeği (Pratik) Tanımı İçin Gereçler
1 kase bezelye
1 kase mısır
1 kısım pırasa
1 tane havuç
2 tane patates
1 tane kuru soğan
Yarım çay bardağı sıvı yağ
Yarım çay kaşığı tuz
Yarım çay kaşığı tatlı toz biber
Yarım çay kaşığı kekik
Yarım çay kaşığı nane
Yarım çay kaşığı kimyon
Yarım tavuk baharat yoksa köri
Üzeri için;
1 kese kaşar peynir

Kaşarlı Zerzevat Yemeği (Pratik) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Patatesi küp küp doğuyoruz.
Pırasayı ve havucu yuvarlak yuvarlak kesiyoruz.
Kuru soğanı yemeklik doğrayıp, borcama alıyoruz. Akabinde öteki zerzevatları alıyoruz.
Son olarak baharatlarıda içini alıyoruz hoş ce karıştırıyoruz.
Üstünü tuzluyoruz. Islak yağlı kağıdı üzerine örtüyoruz ve 200 derece fırında 30 dakika pişiriyoruz.
Zerzevatları çatal yardımı ile pişmiş mi diye denetim edip fırından çıkarıyoruz ve kasar peyniri üstüne serpiyoruz.
Üstü kızarana kadar fırında pişiriyoruz. İşte bu kadar. Yapanlara afiyet olsun
Kaşarlı Zerzevat Yemeği (Pratik) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 
Üst Alt