Kat Kat Lezzet Tanımı İçin Gereçler
10 adet milföy
İçine
250 gram kahvaltılık çikolata
Üzerine
1 yumurta beyazı
4 yemek kaşığı şeker
Kat Kat Lezzet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Milföy hamurlarını ikiye kesip orta kısma çikolata sürelim.
Hamuru katlayıp evvel yumurta akına sonra şekere bulayalım.
Bütün hamurlara bu süreci yaptıktan sonra üzerine verev biçimde çizik atalım (Bıçağınız keskin olsun)
180 derece fırında kızarana kadar pişirelim sıcak sıcak servis edelim deneyenlere afiyet olsun
Kat Kat Lezzet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
10 adet milföy
İçine
250 gram kahvaltılık çikolata
Üzerine
1 yumurta beyazı
4 yemek kaşığı şeker
Kat Kat Lezzet Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Milföy hamurlarını ikiye kesip orta kısma çikolata sürelim.
Hamuru katlayıp evvel yumurta akına sonra şekere bulayalım.
Bütün hamurlara bu süreci yaptıktan sonra üzerine verev biçimde çizik atalım (Bıçağınız keskin olsun)
180 derece fırında kızarana kadar pişirelim sıcak sıcak servis edelim deneyenlere afiyet olsun
Kat Kat Lezzet Tanımı Fotoğraflı Yapılışı