Kavrulmuş Badem (Gebrannte Mandeln) Tarifi İçin Malzemeler
200 gr badem
100 ml su
150 gram şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı vanilya şekeri
Kavrulmuş Badem (Gebrannte Mandeln) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kesinlikle çok kolay ve lezzetli bir tarif!
Su, şeker, tarçın ve vanilya yı teflon tavaya alıyoruz.
Karıştırdıktan sonra altını en yüksek ayara getiriyoruz.
Kaynayınca bademleri ekleyip suyunu çekene kadar düzenli kavuruyorsunuz.
Sertleşince altını kapatıp yağlı kağıda döküp soğumaya bırakın.
Sonra çıtır çıtır afiyetle yiyebilirsiniz
Kavrulmuş Badem (Gebrannte Mandeln) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
200 gr badem
100 ml su
150 gram şeker
1 tatlı kaşığı tarçın
1 tatlı kaşığı vanilya şekeri
Kavrulmuş Badem (Gebrannte Mandeln) Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Kesinlikle çok kolay ve lezzetli bir tarif!
Su, şeker, tarçın ve vanilya yı teflon tavaya alıyoruz.
Karıştırdıktan sonra altını en yüksek ayara getiriyoruz.
Kaynayınca bademleri ekleyip suyunu çekene kadar düzenli kavuruyorsunuz.
Sertleşince altını kapatıp yağlı kağıda döküp soğumaya bırakın.
Sonra çıtır çıtır afiyetle yiyebilirsiniz
Kavrulmuş Badem (Gebrannte Mandeln) Tarifi Fotoğraflı Yapılışı