Son konular

Kavrulmuş Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası (Enfes Lezzet)

Konuyu Yükselt

SoruCevap

Yeni Üye
Katılım
17 Ocak 2024
Mesajlar
1
Çözümler
1
Tepkime
41
Puanları
318
Yaş
36
Coin
256,938
Kavrulmuş Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası (Enfes Lezzet) Tanımı İçin Malzemeler
2-3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı tel şehriye
3 su bardağı tavuk suyu
3 su bardağı su
2 diş sarımsak
Tuz
Karabiber
Maydanoz
Terbiyesi için;
1 yemek kaşığı yoğurt
1,5 yemek kaşığı un
1 yemek kaşığı limon suyu
3 yemek kaşığı su (kıvamı açmak için)

Kavrulmuş Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası (Enfes Lezzet) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır

Selam canlar nefis bir çorba tanımım var sizlere tavuk suyunuz varsa çabucak şehriyeyi kavurup yapın üretimi kolay lezzeti olay bir tanım kesinlikle kaydedip deneyin.
Tencereye sıvı yağ ve tereyağı alıp eritin.
Tel şehriyeyi ekleyip rengi dönene kadar kavurun. Tavuk suyunu ve suyu ekleyip karıştırın.
Kapağını kapatıp şehriye şişene kadar pişirin. Bu ortada terbiyeyi hazırlayın.
Bir kaseye bütün gereçleri alıp uygunca çırpın.
Pişen çorbanın suyundan 1 kepçe ekleyip yeterlice çırpın.
Çorbanın üzerine döküp kaynayana kadar daima karıştırarak pişirin.
Son olarak rendelenmiş sarımsak ve ince kıyılmış maydanoz ekleyip karıştırın. Sıcak servis yapın.
Kavrulmuş Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası (Enfes Lezzet) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
 

Similar threads

  • Soru
Kavrulmuş Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı tel şehriye Tereyağ,sıvı yağ Tuz ,kara biber ,nane Terbiyesi için 3 yemek kaşığı süzme yoğurt 2 yemek kalığı un Yarım limon suyu çorbanın kıvamına nazaran su Kavrulmuş Şehriyeli Tavuk Suyu Çorbası Tanımı Nasıl Yapılır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller 3 adet tavuk göğüsü 1/2 (yarım) çay bardağı tel şehriye 2 yemek kaşığı zeytinyağı 1 yemek kaşığı tereyağ 1 avuç ince doğranmış maydanoz Tuz Terbiyesi için: 3 yemek kaşığı yoğurt 2 yemek kaşığı un 1 yumurta sarısı 1 limonun suyu 4-5 diş sarımsak...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Nefis Kavrulmuş Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı İçin Materyaller 1 çay bardağı tel şehriye 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1.5 yemek kaşığı margarin Haşlanmış tavuk eti 6 su bardağı tavuk suyu 1 yemek tanımları tepeleme un 1 tatlı kaşığı tuz Nefis Kavrulmuş Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Tanımı Nasıl...
Cevaplar
0
Görüntüleme
5
  • Soru
Havuçlu Tel Şehriyeli Tavuk Çorbası Nefis Lezzet Tanımı İçin Materyaller 4 adet küçük tavuk baget 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı tereyağı 2 adet havuç 1 adet soğan 2 diş sarımsak 2 yemek kaşığı un 7-8 su bardağı tavuk suyu yahut su karışıkta kullanabilirsiniz 1 çay bardağı tel şehriye...
Cevaplar
0
Görüntüleme
8
  • Soru
Kavrulmuş Şehriyeli Çorba Tanımı İçin Malzemeler 1 çay bardağı tel şehriye 1 çay bardağı dondurulmuş mısır 1 su bardağı tavuk yahut kemik suyu 1 litre su Terbiyesi için; 1 su bardağı yoğurt 1 çorba kaşığı un 1 tane yumurta Kavrulmuş Şehriyeli Çorba Tanımı Nasıl Yapılır? Not EkleTarifi Yazdır...
Cevaplar
0
Görüntüleme
20
Üst Alt