Keçi Bacağı Pişi Tanımı İçin Malzemeler
2 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
2,5/3 su bardağı un (Kontrollü kullanın)
1 paket kabartma tozu
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Keçi Bacağı Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm sıvıları karıştırın kalan gereçleri ekleyin.
Unu denetimli kullanın ne çok yumuşak ne çok sert bir hamur olmalı.
Daha sonra 5 dk dinlendirin.
Bezelere ayırt oklava ile açarak küçük kare modüller kesip ortalarından kesik atın. Pantolon üzere hal alacak. Afiyetler olsun.
Keçi Bacağı Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
2 adet yumurta
1 su bardağı yoğurt
2,5/3 su bardağı un (Kontrollü kullanın)
1 paket kabartma tozu
2 yemek kaşığı sıvı yağ
Tuz
Keçi Bacağı Pişi Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Tüm sıvıları karıştırın kalan gereçleri ekleyin.
Unu denetimli kullanın ne çok yumuşak ne çok sert bir hamur olmalı.
Daha sonra 5 dk dinlendirin.
Bezelere ayırt oklava ile açarak küçük kare modüller kesip ortalarından kesik atın. Pantolon üzere hal alacak. Afiyetler olsun.
Keçi Bacağı Pişi Tanımı Fotoğraflı Yapılışı