Keçi Bacağı Tanımı İçin Materyaller
1 su bardağı yoğurt
2 yumurta
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı sirke
3 su bardağı un
Kızartmak için
2 su bardağı sıvı yağ
Keçi Bacağı Tanımı Yapılışı
Un hariç tüm gereçleri çırpalım.
Unu denetimli bir biçimde ek edelim.
4-5 dakika kadar yoğuralım.
Ele yapışan yumuşak bir hamur olacak.
İkiye bölelim, yapışmadan açabilmek için altını üstünü unlayalım.
Yaklaşık 30 cm çapında açalım.
Dilediğimiz halde keselim ve kızgın yağda alt üst pişirelim.
Sıcak sıcak servis edelim.Afiyet olsun
1 su bardağı yoğurt
2 yumurta
Çeyrek çay bardağı sıvı yağ
1 paket kabartma tozu
1 çay kaşığı karbonat
1 tatlı kaşığı tuz
1 tatlı kaşığı sirke
3 su bardağı un
Kızartmak için
2 su bardağı sıvı yağ
Keçi Bacağı Tanımı Yapılışı
Un hariç tüm gereçleri çırpalım.
Unu denetimli bir biçimde ek edelim.
4-5 dakika kadar yoğuralım.
Ele yapışan yumuşak bir hamur olacak.
İkiye bölelim, yapışmadan açabilmek için altını üstünü unlayalım.
Yaklaşık 30 cm çapında açalım.
Dilediğimiz halde keselim ve kızgın yağda alt üst pişirelim.
Sıcak sıcak servis edelim.Afiyet olsun