Kekiklim Menüsü Tavuk Dünyasına Rakip Tarifi İçin Malzemeler
Tavukları marine etmek için:
3 parça tavuk göğsü 600-700 gr
1 yemek kaşığı kekik
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı sirke
2 dis sarımsak rendesi
Makarnanın haşlama suyuna;
Tuz
1 çay kaşığı zerdeçal
2 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin.
Makarna sosu için;
1 paket makarna
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 tatlı kaşığı fesleğen
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 kutu krema
Yarım su bardağı kaşar peyniri rendesi
Kekiklim Menüsü Tavuk Dünyasına Rakip Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak tavukları küp küp doğrayın.
Yukarıda ölçüleri yazılı olan malzemeler ile marine edin ve vaktiniz varsa buzdolabında dinlendirin.
Makarnanın haşlama suyuna tuz 1 çay kaşığı zerdeçal ve sıvı yağ ekleyip makarnayı haşlıyoruz.
Haşlanan makarnayı sıvı yağ tereyağı zerdeçal fesleğen ve yarım paket 10o ml krema ile birlikte buluşturuyoruz makarnamız hazır.
Buzdolabında dinlenmiş olan tavuklarımızı yüksek ateş te suyunu salmasına izin vermeden pişiriyoruz.
Ekstra yağ eklemenize gerek yok pişen tavuklara 1oo ml krema ve kaşar peyniri rendesi ilave ederek altını kapatıyoruz.
Yanına yeşil bir salata yapıp servis edebilirsiniz.Afiyet olsun .
Kekiklim Menüsü Tavuk Dünyasına Rakip Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
Tavukları marine etmek için:
3 parça tavuk göğsü 600-700 gr
1 yemek kaşığı kekik
3-4 yemek kaşığı zeytinyağı
1 çay kaşığı tuz
1 çay kaşığı karabiber
1 yemek kaşığı sirke
2 dis sarımsak rendesi
Makarnanın haşlama suyuna;
Tuz
1 çay kaşığı zerdeçal
2 yemek kaşığı zeytinyağı ekleyin.
Makarna sosu için;
1 paket makarna
1 tatlı kaşığı zerdeçal
1 tatlı kaşığı fesleğen
1 yemek kaşığı tereyağı
3 yemek kaşığı sıvı yağ
1 kutu krema
Yarım su bardağı kaşar peyniri rendesi
Kekiklim Menüsü Tavuk Dünyasına Rakip Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
İlk olarak tavukları küp küp doğrayın.
Yukarıda ölçüleri yazılı olan malzemeler ile marine edin ve vaktiniz varsa buzdolabında dinlendirin.
Makarnanın haşlama suyuna tuz 1 çay kaşığı zerdeçal ve sıvı yağ ekleyip makarnayı haşlıyoruz.
Haşlanan makarnayı sıvı yağ tereyağı zerdeçal fesleğen ve yarım paket 10o ml krema ile birlikte buluşturuyoruz makarnamız hazır.
Buzdolabında dinlenmiş olan tavuklarımızı yüksek ateş te suyunu salmasına izin vermeden pişiriyoruz.
Ekstra yağ eklemenize gerek yok pişen tavuklara 1oo ml krema ve kaşar peyniri rendesi ilave ederek altını kapatıyoruz.
Yanına yeşil bir salata yapıp servis edebilirsiniz.Afiyet olsun .
Kekiklim Menüsü Tavuk Dünyasına Rakip Tarifi Fotoğraflı Yapılışı