Kemikli Et Haşlama Tanımı İçin Gereçler
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 kilo kemikli et
2 adet orta uzunluk patates
4 adet havuç
1 adet küçük uzunluk soğan
10 su bardağı su
1 yemek kaşığı tuz
Kemikli Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle etleri biraz kavuralım.
Akabinde suyu ekleyelim ve düdüklü tencereyi ağzını kapatıp 40 dakika pişirmeye bırakalım.
Pişince patatesi ,havuçları ,soğanı ocağa alalım.
Etleri üzerine koyalım ve pişen et suyunu da ekleyip tuzunu ek ederek 20 dakika daha pişirip servis edelim. Şifa olsun
Kemikli Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 kilo kemikli et
2 adet orta uzunluk patates
4 adet havuç
1 adet küçük uzunluk soğan
10 su bardağı su
1 yemek kaşığı tuz
Kemikli Et Haşlama Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Öncelikle etleri biraz kavuralım.
Akabinde suyu ekleyelim ve düdüklü tencereyi ağzını kapatıp 40 dakika pişirmeye bırakalım.
Pişince patatesi ,havuçları ,soğanı ocağa alalım.
Etleri üzerine koyalım ve pişen et suyunu da ekleyip tuzunu ek ederek 20 dakika daha pişirip servis edelim. Şifa olsun
Kemikli Et Haşlama Tanımı Fotoğraflı Yapılışı