Kendi Sosunda Makarna Tanımı İçin Gereçler
1 paket makarna (Ben fiyonk makarna kullandım )
1 adet soğan
1 adet domates
1 yemek kaşığı domates salçası
4 yemek kaşığı sıvı yağ
1.5 litre sıcak su
Kendi Sosunda Makarna Tanımı Yapılışı
Tencereye yağı alalım.
Soğanları doğrayıp kavuralım.
Akabinde domatesi doğrayıp ekleyelim.
Salçayı da ekleyip 1 – 2 dk kavuralım.
Akabinde 1 paket makarnayı ekleyelim.
1-2 tıp karıştırdıktan sonra 1. 5 litre sıcak su ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakalım.
Ortada sırada karıştıralım birbirine yapışmaması için. Yaklaşık 15 dk sonra makarnamız servise hazır. Afiyet olsun
1 paket makarna (Ben fiyonk makarna kullandım )
1 adet soğan
1 adet domates
1 yemek kaşığı domates salçası
4 yemek kaşığı sıvı yağ
1.5 litre sıcak su
Kendi Sosunda Makarna Tanımı Yapılışı
Tencereye yağı alalım.
Soğanları doğrayıp kavuralım.
Akabinde domatesi doğrayıp ekleyelim.
Salçayı da ekleyip 1 – 2 dk kavuralım.
Akabinde 1 paket makarnayı ekleyelim.
1-2 tıp karıştırdıktan sonra 1. 5 litre sıcak su ekleyip kısık ateşte pişmeye bırakalım.
Ortada sırada karıştıralım birbirine yapışmaması için. Yaklaşık 15 dk sonra makarnamız servise hazır. Afiyet olsun