Kereviz Çorbası Tanımı İçin Gereçler
1 orta uzunluk kereviz ve 2 -3 kol yaprağı
1 patates
1 soğan
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
Tuz
Üzerine
Tereyağ, pulbiber
Kereviz Çorbası Tanımı Yapılışı
Yağlar tencereye alınır.
Üzerine soğan ve sarımsak konur ve kavrulur.
Daha sonra un eklenir ve 2 dk kavrulur.
Daha sonra patates ve kereviz eklenir.
Üzerine tuz eklenir ve üzerine gelecek kadar sıcak su konur ve pişirilir, pişince blendıra vurulur.Çorbamız hazır.
Üzerine 1 yemek kaşığı tereyağ ve pulbiber yakılarak dökülür
1 orta uzunluk kereviz ve 2 -3 kol yaprağı
1 patates
1 soğan
3 diş sarımsak
1 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı tereyağ
2 yemek kaşığı un
Tuz
Üzerine
Tereyağ, pulbiber
Kereviz Çorbası Tanımı Yapılışı
Yağlar tencereye alınır.
Üzerine soğan ve sarımsak konur ve kavrulur.
Daha sonra un eklenir ve 2 dk kavrulur.
Daha sonra patates ve kereviz eklenir.
Üzerine tuz eklenir ve üzerine gelecek kadar sıcak su konur ve pişirilir, pişince blendıra vurulur.Çorbamız hazır.
Üzerine 1 yemek kaşığı tereyağ ve pulbiber yakılarak dökülür