Keşkül (Organik Süt İle) Tanımı İçin Materyaller
6 su bardağı süt
Yarım su bardağı süt
1.5 su bardağı şeker
1 paket toz vanilya yahut 3 damla sıvı vanilya
5 tatlı kaşığı tepeleme nişasta
1 su bardağı beyaz çiğ badem
Keşkül (Organik Süt İle) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Süt ocağa alınıp birkaç dakika sonra şeker ve rondo ile irili toz hale getirilen badem eklenir.
Kaynamaya yakın vanilya ve soğuk süt ile eritilen nişasta karıştırılır.
Daima karıştırılır. Kaynamaya başlayınca ocak ısısı düşürür ve birkaç dakika daha kaynatılır.
Sıcak biçimde servis kaplarına alınır. Soğumaya bırakılır.
Antep fıstığı ile süslenip servis edilir. Abd de yapıldı. Mükemmel lezzettir.
Keşkül (Organik Süt İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı
6 su bardağı süt
Yarım su bardağı süt
1.5 su bardağı şeker
1 paket toz vanilya yahut 3 damla sıvı vanilya
5 tatlı kaşığı tepeleme nişasta
1 su bardağı beyaz çiğ badem
Keşkül (Organik Süt İle) Tanımı Nasıl Yapılır?
Not EkleTanımı Yazdır
Süt ocağa alınıp birkaç dakika sonra şeker ve rondo ile irili toz hale getirilen badem eklenir.
Kaynamaya yakın vanilya ve soğuk süt ile eritilen nişasta karıştırılır.
Daima karıştırılır. Kaynamaya başlayınca ocak ısısı düşürür ve birkaç dakika daha kaynatılır.
Sıcak biçimde servis kaplarına alınır. Soğumaya bırakılır.
Antep fıstığı ile süslenip servis edilir. Abd de yapıldı. Mükemmel lezzettir.
Keşkül (Organik Süt İle) Tanımı Fotoğraflı Yapılışı